(VIDEO) Nije skidala ruke sa njega: Prvi susret Mikija i Suzane tera suze na oči!

Autor:

Zadruga

09.06.2019

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić se sinoć vratio ponovo u Zadrugu, a kako je rekao jedini razlog zašto se odlučio na ovaj korak je Suzana Perović. Njihov susret je protekao veoma emotivno, Perovićeva je bila presrećna i nije mogla da obuzda suze.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana i Miki...

- Jedini razlog zašto se vraćam je Suzana. Ona je jedina žrtva ovog rijalitija. Posvetila se porodici, prikrivala emocije i nije joj bilo lako. Ona je meni prešla preko mnogih stvari, ali ljubav je ostala - rekao je Miki.

Pre nego što je Miki ušao u Zadrugu, Suzanu je pozvalo Drvo mudrosti da joj saopšti da se Miki neće vratiti, kako bi videli njenu reakciju.

- Jel moguće da mi to radite, šta treba da uradim da bi se Miki vratio - rekla je Suzana kroz plač i zagrlila je Žutu koju su poslali u Zadrugu pre Mikija.

Nakon toga je Miki ušao, a Suzana je vrisnula od sreće i pritrčala mu, a stigle su je i suze radosnice.

- Kako si lepa. Video sam koliko ti je teško i kako me dozivaš, samo sam zbog tebe došao - rekao joj je Miki, a ona je plakala.

- Sve sam objasnio, ceo tvoj život, zašto smo krili, zašto smo se svađali i opet ću sve reći  - rekao je Miki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Roko

09.06.2019 16:51

Matori švaleri se voledu.