Ni ne zna šta se dešava u spoljnom svetu: Dok David ljubi Anu, Aleksandrini fanovi napali njegovu sestru!

Autor:

Zadruga

05.06.2019

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gnev Aleksandrinih fanova osetila je nedavno i Davidova sestra Suzana, kojoj su na Instagramu fanovi Subotićke ostavljali uvredljive komentare, pa se ona raspravljala sa njima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David

Majka učesnika rijalitija tvrdi da su Davidovi fanovi napali Suzanu jer se slikala u sobi gde je nekada živela Aleksandra.

- Zamislite da Aleksandrini fanovi pljuju i vređaju Suzanu zato što se slika u sobi koju je Aleksandra koristila tokom veze sa Davidom i po izlasku iz Zadruge, a to verujete rade ispod fotografije koju je Suzana objavila na instagramu. Aleksandrinim fanovima je zasmetalo što se fotografisala u sobi iz koje je Aleksandra objavljivala fotografije, pa su pitali moju ćerku odakle joj pravo da se tu slika. Svašta - otkrila je Davidova majka, Biljana Dragojević, a ovde se nije zaustavila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević

- Šta li su očekivali? Verovatno da u našoj kući Aleksandra večno ima svoju sobu. Nečuveno - ispričala je Biljana za "Blic", revoltirana reakcijom fanova Davidove bivše verenice.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Prntscreen
Aleksandra i David

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tamara

05.06.2019 18:58

Stvarno svašta.

Odgovori 22 1
Lenny

06.06.2019 03:45

Cuj to...Ma jel' moguce...Kao da je tu Aleks ulagala a ne ti Mungosice

Gogi

07.06.2019 09:38

Naravno da komentarisi kad su njeni fanovi sredila sobu od poda do plafona.sredili parket struju kupili nov namestaj soba je pre bila kao i krov gospodje biljane teska sirotinja