Miljana će poludeti kad bude videla OVAJ ŠOK VIDEO: Zola sinoć završio sa ovom zadrugarkom!

Autor:

Zadruga

05.06.2019

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola, sinoć je u dnevnoj sobi razgovarao sa Majom Marinković. Naime, Marinkovićeva je primetila da se sviđa Zoli, te je to i rekla Suzani Perović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković...

- Suzo, on se meni otvoreno nabacuje! - povikala je Maja u jednom momentu, pa mu se obratila: U emotivnoj sam depresiji. Hoćeš malo torte Zola? - upitala ga je Maja.

- Ja ne mogu da verujem da te zovem napolje i ti nećeš. Hoću da kuliram, zapalim cigaru, gledam u nebo, hoću da mi bude lepo. J*bote, al' ti imaš visoko mišljenje o sebi. Ti sebe toliko uzdižeš, pričaš ljudima kako se ja tebi nabacujem. Šta pričaš ti čoveče? Opusti se - pričao je Zola Maji.

Podsetimo, Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga 2" nakon što je posekla Jovanu Tomić Matoru po licu, a potom svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli uputila jezive pretnje. Ali to nije sve, Kulićeva je i na svom Instagramu izbrisala svaki zajednički trenutak sa Zolom, a videćemo da li će uprkost svemu ostati ravnodušna kad bude videla Zolu u Majinoj blizini.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/printscreen
Miljana i Zola...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

05.06.2019 10:39

Zola hvata na kuliranje a ne na pričanje.

Odgovori 11 2
Danilo

05.06.2019 12:32

Kad nema Miljane dobra je i Maja.