I Suki rešio da obraduje Anu Korać za rođendan: Davidu će presesti ceo dan zbog poklona koji je namenio njegovoj devojci!

Autor: Pink.rs

Zadruga

04.06.2019

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Ana Korać danas će u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima proslaviti svoj 25. rođendan, a pokloni se samo nižu!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Mijatov...

Naime, Filip Mijatov, njen bivši dečko za kog ona ne priznaje da su bili u vezi, poslao joj je nekoliko poklona, među kojima su torta, maline, njihove zajedničke fotografije i čestitka koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Ali, on nije jedini!

Naime, čuveni Suad Suki iz Rijeke rešio je da pokaže da je pravi gospodin, te je Ani poslao buket od 101 ruže! Podsetimo, Ana je tvrdila da nije bila u vezi sa Sukijem, te da se su se videli jednom ili dva puta, što je on demantovao, te rekao da su se viđali mnogo više i da je on njena tiha patnja kao i da će sigurno biti zajedno kad ona izađe iz Zadruge. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ujka Vanja

04.06.2019 16:42

Jel' tp onaj Suki sto je tandario Zerinu i Dalilu???????