Rebeka Popović: David je psihički nestabilan, šutnuće Anu čim izađe iz rijalitija!

Autor:

Zadruga

04.06.2019

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno izbačena takmičarka druge sezone rijalitija "Zadruga" Rebeka Popović ostavila je dobar utisak na gledaoce svojim šarmom i harizmom. Atraktivna Novosađanka je po napuštanju imanja dala ekskluzivni intervju za Rijaliti magazin, pa nam je otkrila da je David Dragojević psihički labilan i da će njegova veza sa Anom Korać vrlo brzo da doživi fijasko. Naime, Rebeka smatra da je Davidu i te kako poljuljano samopouzdanje i razum pred kamerama i da će on da se skloni i od Ane i od bivše devojke Aleksandre Subotić čim prođe finale.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Rebeka Popović...

- Mislim da je David malo izgubio kormilo u rijalitiju. Na početku veze sa Anom Korać bio je totalno druga osoba, sad se nekako pogubio. Otkad je ušla Aleksandra ponovo, on nije isti čovek. Mislim da je sad psihički labilan i da više njegova veza sa Anom nije ono što je bila na početku. On će da raskine sa njom čim se rijaliti završi, mada, ne bi me čudilo ni da se to uskoro dogodi. Kao da lebdi negde, uopšte nije koncentrisan niti je zagrejan za Anu kao pre. Meni je sa strane u poslednje vreme delovao zbunjeno. Ne znam kako će ona sve to da podnese, ali raskid im je blizu. Aleksandra ga je dodatno poljuljala sa svim. On se nije odljubio od nje, a zaljubio se u Anu. Sad je između dve vatre i to se vidi. Ima da pukne brzo.

Kako bi Ana podnela da je ostavi David?

- Ne mislim da bi joj bilo prijatno, patila bi sigurno. Meni su pričali kako će da traže stan da počnu da žive zajedno posle "Zadruge 2", ali sumnjam da će to da se desi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David...

Kako komentarišeš odnos Marka Miljkovića i Lune Đogani?

- Luna je na početku bila jako histerična. Nije znala gde joj je glava, ali mi se čini da se uz Marka nekako smirila. Dobro utiče na nju. Sad su se nekako udaljili, ali, generalno, oni su mi mnogo skladniji par nego Ana i David, recimo.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna i Marko...

Kako komentarišeš odnos Miljane Kulić i njenog bivšeg dečka Lazara Čolića sada?

- Meni je iskreno žao Zole. Strašno je šta sve on proživljava zbog nje. Ona je nasilna i non-stop traži da uđe sa njim u konflikt. On se obratio ambasadi da mu pomognu oko nje! Mnogo ga maltretira i nadam se da će uskoro da se spase. Stekla sam utisak da što pre želi da izađe napolje. Ona ga napada za svaku sitnicu, a više nisu zajedno.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana...

Nisi posebno bliska sa Majom Marinković i Marijanom Zonjić?

- One nisu ostavile poseban utisak na mene. Nekako su tu kao Stanijine marionete. One se ugledaju na nju i aminuju, rade sve što kaže. Kao da im je ona uzor. Sa Marijanom nemam neki poseban odnos, ali su Petrućija često nagovarali da je muva iako sam ja tu sve vreme i to slušam. Nisam se preterano potresala oko toga.

Je l' Brendon Radonić stvarno toliko sebičan kao što se priča?

- On ume da bude jako sebičan. Jednostavno je takav tip. Obično gleda kako da izvuče korist od nekoga. To sam odmah primetila kod njega. Inače, mi se dugo znamo, ali on je jednostavno takav. Klasična je individua i tako je naučio da funkcioniše. Nije rijaliti pogodno mesto za njega. Mnogo glumata tamo.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Brendon...

A stari rijaliti-igrači, Zorica Marković i Lepi Mića?

- Bez njih rijaliti ne bi bio isti. Oni u svakom trenutku znaju kako treba da se postave i reaguju. Mića mi je skroz u redu i sa njim sam više puta imala lepe razgovore. Zorica ima puno iskustva tu i to se vidi.

Ko je najaljkaviji unutra?

- Ima ih dosta, ali sam, recimo, primetila da Marijana Zonjić nimalo ne vodi računa o higijeni. To baš i nije normalno za jednu devojku.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/marijana_zonjic_official
Marijana Zonjić...

Kako ti se čini Nora?

- Ona mi je iznenađenje veliko. Terala je Petrućija da muva Zonjićku, ali joj ne zameram. Ona zna šta radi i igra igru. Shvatila je sve ovo na pravi način.

Koga bi odmah izbacila napolje?

- Tomu Panića bih odmah izbacila. Dečko od 20 i nešto godina koji svoje mišljenje svuda gura. Komentariše stvari o kojima nema pojma. Mnogo mi je iritantan i mislim da mu nije mesto tamo. On ne drži niti vodi rijaliti, sporedan je lik i to je sve.

Ko, po tvom mišljenju, ima najveće šanse da pobedi?

- Mislim da lagano može da pobedi neko kao što je Aleksa Savić. On je tu neutralan. Došao je da se promoviše i ima devojku napolju. Nema svađe i skandale, tako da me ne bi čudilo da on odnese pobedu ili bar da bude visoko rangiran u finalu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga & Parovi 6
Aleksa Savić...

Kakvo je za tebe iskustvo, u globalu, bilo učešće u rijalitiju?

- Meni je sve ovo bilo kao neko čistilište. Shvatila sam da čovek u životu ništa ne mora, a da sve može. Shvatila sam da su prijatelji i porodica vrlo važni i da ti odnosi pažljivo treba da se grade i neguju, pogotovo u današnje vreme kada i veze i brakovi i dobri odnosi lako pucaju.

Foto: dailymotion.com

Rebeka: Kulićke izluđuju zadrugare!

Rebeka je prokomentarisala i bivše cimerke Mariju i Miljanu Kulić, pa je otkrila da su one osobe koje u rijalitiju doslovno žive i iritiraju svojim ponašanjem sve rijaliti-učesnice.

- Marija i Miljana su osobe koje su doslovno spremne na sve zarad kadra i rijalitija. One zajedno napadaju ljude redom. Kad Miljana vidi da nije zanimljiva, počne da glumata i pravi haos. Nasilna je i labilna. Ona je osoba koja je na terapiji i treba da vodi računa o svom psihičkom stanju. Ko joj se zameri, bolje da se sklanja jer je ona neko ko će bez pardona da zgrabi flašu i da nekoga gađa direktno u glavu. Ne dopadaju mi se njih dve nimalo - rekla je Popovićka.

Kakve planove imaš za ubuduće?

- Htela bih da ostanem u svojoj profesiji i da tu napredujem. Imam još neke ispite koje treba da položim i nadam se da ću sve to uskoro da privedem kraju. Možda se pruži neka prilika i u voditeljskom poslu, nikad se ne zna!

Foto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa

Popovićeva: Nadeždu niko ne shvata ozbiljno

Novosađanka je rekla da joj je jedna od najgotivnijih osoba u rijalitiju bila Nadežda Biljić zbog svoje neposrednosti i spontanosti, pa je za nju imala samo reči hvale.

- Nadežda je meni hit! Ima zanimljivu energiju i neposredna je. Nije pokvarena, ona je pred kamerama ono što je i napolju i mislim da je zato mnogo ljudi voli. Ne folira se ni za šta i rijaliti ne shvata ozbiljno. Igra se i mislim da je jako iskrena. Sa njom nikada nisam imala problem - rekla je novinarka za Rijaliti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

04.06.2019 13:09

Rebeka baba Vangla.