Miljana Kulić ide u zatvor? Zbog pretnji Zoli smrću dobija 10 godina?!

Autor: Mediji,Republika

Zadruga

03.06.2019

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić može da dobije čak 10 godina zatvora zbog pretnji ubistvom koje je uputila bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli. Zadrugarka je poručila bivšem da će ostati bez ičega, da će mu kičma biti polomljena, te da će njegova majka i on biti ubijeni ukoliko joj ne vrati 9.500 evra.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Miljana Kulić...

Ukoliko je on bude tužio, Nišlijka će se naći iza rešetaka.

Advokat Nebojša Perović smatra da je ovde prvenstveno reč o iznudi, a zatim i o ugrožavanju sigurnosti.

- Ovde je reč o kvalifikovanom krivičnom delu ugrožavanja sigurnosti, jer je pretnja upućena prema više osoba i može se reći da je izazvala uznemirenost kod građana, pošto je upućena preko televizije, u sadržaju koji ima veliku gledanost. U pretnji je pokazana odlučnost, a za ovo krivično delo zaprećena je kazna zatvora do tri godine. Iz sadržine upućene pretnje vidi se ozbiljnost, pa se iznosi i način, a određuju se i osobe, u konkretnom slučaju oštećeni i njegova majka, koje će stradati - ističe Perović i objašnjava da potraživanje zajma od dužnika može biti isključivo sudskim putem.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Pretila da će ga ubiti...Zola i Miljana

- Ovde može da se radi i o krivičnom delu iznude. S obzirom na imovinsku korist, koja prelazi 450.000 dinara, zaprećena kazna je od dve do deset godina zatvora. Ovo je više iznuda nego krivično delo ugrožavanja sigurnosti - tvrdi advokat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Roko

04.06.2019 07:57

Ako je tolika krivična odgovornost onda će morati da reaguje i javni tuzilac po sluzbenoj duznosti.

Odgovori 16 0
psihijatar

04.06.2019 08:34

Folirant, kad joj ne odgovara, onda glumata psihičko rastrojstvo, kad joj odgovara, pretnje.... ma zatvor je za nju i baciti ključ u Nišavu

Odgovori 14 0
Đeka

04.06.2019 09:12

Da li u zatvoru ima odeljenje za ludake?

Odgovori 11 0