Zolina majka doživela šok, pa zbog Miljane završila u bolnici!

Autor: Mediji, Republika

Zadruga

03.06.2019

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić dikvalifikovana je iz Zadruge zbog toga što je fizički napala Jovanu Tomić Matoru, a ona se neretko agresivno ponašala i prema svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli kojem je uputila i jezive pretnje ubistvom.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana...

Povodom celokupne situacije oglasio se Zolin blizak prijatelj.

- To su gluposti, to je apsurd totalni. Ma kakvi, to je samo njen odraz nemoći i ništa drugo. Šta ona njemu može? Ne može mu ništa uraditi od čega se on ne može odbraniti. To je ono zastrašivanje, pa ako prođe, prođe - rekao je Boban Majstorović, Lazarov drug.

On je dodao i da je priča u vezi s Zolinim dugovima previše izokrenuta.

- Ona spominje sve ono što je on potrošio, navodno, dok su bili u Zadruzi, što ga je hranila. Pa onda kad su otišli u Niš, iznajmili stan i to je taj novac, ali je to ona predložila jer on je gost u Nišu, on tamo nema nikog. To za dugove je prenapumpano, u principu ima dug prema meni, ali ja sam njegov prijatelj. Nije pozajmljivao za kocku, nego ovako, kad je radio neki spot. Ja sam faktički ulagao u njega, nešto smo se dogovorili da to bude u svrhu njegovog probijanja u karijeri, a ostalo je na dug. Ali to će on vratiti kad može. To što se provlači po medijima da je dugovao nekome i to, to nema veze - ispričao je Majstorović.

Takođe, Boban je ispričao kako je protekao susret Čolićeve mame Bose i Miljane u Derventi, ali je objasnio i kako je posle došlo do Kulićkinog lošeg odnosa s nesuđenom svekrvom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana...

- U Derventi je sve bilo normalno. Kasnije je tek ispao problem, kad su se Miljana i Zola vratili u Niš. Majka je pitala Zolu gde je Miljana, on je rekao da je otišla da se kocka i onda je ona napisala: "Kakva je to majka, kako može da ostavi dete i otići da se kocka?!" Miljana je to pročitala, naljutila se i izvređala Zolinu majku - rekao je Boban, pa dodao da je Lazareva mama uplašena za sina jer je gledala kako ga Kulićeva udara i maltretira.

- Doživela je šok i završila u bolnici. Potreslo ju je to što je Miljana udarala Zolu. Molila me je da ga izvučem iz Zadruge - ispričao nam je Majstorović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tamara

03.06.2019 14:47

Svaka majka bi teško podnela onako opasne pretnje porodice Kulić.