Psihijatar je došao u našu kuću: Zola otkrio detalje iz zajedničkog života s Kulićevom!

Autor:

Zadruga

02.06.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola nakon pretnji smrću koje mu je Miljana Kulić uputila pre nekoliko noći, a za koje je javnost saznala tek sinoć, progovorio je i o detaljima iz njihovog privatnog života koji su vodili van rijalitija "Zadruga 2".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iskreno ju je voleo... Lazar Čolić Zola pričao o Miljani

Zoli je danas pušten video-prilog sa njegovim uspomenama u kojima je bilo i Miljane Kulić, a on je nakon toga sa suzama u očima sve prokomentarisao. On je otkrio da je iskreno voleo Miljanu, ali da posle svih uvreda koje je iznela na račun njegove porodice nema emocija prema njoj. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola priznao da Miljana nije uzimala terapiju...

- Bilo je tu zaista dosta lepih trenutaka. Kada smo izašli napolje bilo je sve drugačije, svašta se izdešavalo. Kada se budimo jedno kraj drugog, ta veridba, tada je bilo baš lepo. Da mi nije bilo lepo sa njom, ne bih bio sa njom, niti bih izašao za njom. Iako mnogima deluje nenormalno da sam ja mogao nju da oženim, ja sam u svojoj glavi razmišljao da to može da bude kako treba. Došao je psihijatar u našu kuću. Ja sam rekao da Miljani treba lek, ona nijednu terapiju nije želela redovno da koristi. Video sam kasnije da tu nema budućnosti. Ja bih bio najsrećniji da se ona promenila. Ne nedostaje mi uopšte Miljana, jedva čekam da vidim svoju majku - ispričao je Zola i dodao:

Foto: instagram.com/miljanicakulic
Loše se završilo... Zola i Miljana

- Meni je majka rekla da radim šta hoću. Meni majka nije rekla da je ostavim. Posle mi je rekla da me ne vidi u svemu tome, ali tek nakon uvreda, nakon toga što joj je rekla da je ku*va. Najveći razlog je kada sam shvatio da ona nije dobro. U svakom njenom pokajanju, ja sam to video, to je sve bilo iskreno. Svaki put sam ja padao na tu priču. Ja sam nju stvarno voleo - dodao je Zola kom je Kulićeva brutalno pretila smrću zbog, navodnog, duga od 9.500 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

03.06.2019 12:10

Samo majka i otac mogu da je prisile da pije lekove po propisanoj terapiji ili u bolnici.

Odgovori 14 0