(VIDEO) Oborili ga na pod, trojica ga držala: Neviđena tuča u "Zadruzi 2", povređen član obezbeđenja!

Autor:

Zadruga

01.06.2019

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć umalo da dođe do još jedne diskvalifikacije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Obezbeđenje oborilo Baneta na pod

Bora Santana je napravio haos u Beloj kući zbog toga što su kružile priče da je glumio "dvorsku ludu" igrajući u boksericama i plivajući u bazenu, ali i zbog toga, jer je Bane Čolak rekao da mu nije mesto u emisiji "Amidži šouu".

Santana je pobesneo zbog ovoga pa je uputio gnusne uvrede na račun svih zadrugara od kojih je potekla ova priča, a naročito je bio ljut na Baneta i Lepog Miću koje je najstrašnije izvređao. 

- J*bem li vam mrtvo i živo. Ko je to rekao. J*bem li vam mamu. Sve vam j*bem. Da Bog da vam oči pojeli crvi! Ako si ti to izmislio j*bem li ti mamu i tatu i detence koje nemaš - vikao je Bora. 

Bora je iz revolta uzeo Banetov šampon kako bi ga bacio u jezero, a zadrugari i obezbeđenje su ga smirivali i sprečavali ga da to uradi.

Lazar Jeremić je krivicu prebacio na Baneta kako je on ogovarao Boru po Beloj kući, zbog čega se Bane uvredio i zaleteo na njega, ali ga je obezbeđenje sprečilo u ovoj nameri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tamara

01.06.2019 14:25

Bane bez razloga mrzi Boru jer se bolje snalazi u Radio Amneziji..