Srboljub Subotić otkrio kako mala Magdalena živi: Dete ne zna sa kim je, kada spava i jede, Aleksandra će je upropastiti!

Autor: Informer

Zadruga

30.05.2019

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stric Aleksandre Subotić smatra da je ona veoma loša majka, pa i da o njenoj ćerki Magdaleni (6) brinu nepoznati ljudi u Beogradu i Novom Sadu, dok je ona po rijalitijima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Srboljub Subotić...

Srboljub kaže da Aleksandri treba oduzeti dete i da devojčica treba da živi u hraniteljskoj porodici, s obzirom da dete ne zna sa kim je, kada spava i jede.

- Čuo sam da je dete navodno kod neke Aleksandrine kume. Ma ko će ga znati! Ona upropašćava sopstvenu ćerku. Nikako ne mogu da je podržim, bez obzira što je Aleksandra ćerka mog brata. Zaradila je silne pare u prošlom rijalitiju, nije trebalo da ponovo ulazi i ostavi dete. Ući će ona i u neki treći rijaliti, nikada se neće opametiti. Drugo je kada kući ostaviš odraslo dete, a ovo što ona radi je katastrofa - rekao je Srboljub koji je šokiran i ponašanjem Magdaleninog oca Aleksandra Čabarkape.

RepublikaFoto: instagram/sandrasuboticss/youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra i Magdalena...

Čabarkapa, prema njegovim rečima, neće da prizna Magdalenu, iako svi znaju da je njegova i smatra da treba da traži DNK test.

- Sa druge strane, mala Magdalena svog oca zna kao negativca. Kad god ga vidi u novinama priča loše o njemu. On za nju i nije tata. Strašno je šta proživljava jedno malo biće koje ni za šta nije krivo. Nagovarao sam Aleksandru da abortira. Šta će joj dete sa Čabarkapom?! Ali taj Čabarkapa nije hteo ni da čuje samo da bi napakostio mom bratu Karađorđu. I majka Ljube je pokušavala da je urazumi, ma haos od života smo napravili jedni drugima u tom periodu. Ona je po svaku cenu želela da rodi to dete. On ju je zaludeo parama, automobilima, lagodnim životom - kaže Aleksandrin stric.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Čabarkapa i Aleksandra...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slobodan

30.05.2019 18:49

Svako dete treba da odrasta uz staranje oca i majke.

Odgovori 11 0
Roko

30.05.2019 19:42

Dete ne sme da odrasta bez roditeljskog staranja.

Odgovori 13 0