Tijana Ajfon unakazila Đoganijevu: Otkrila istinu o honoraru i fanovima!

Autor: Alo

Zadruga

29.05.2019

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon ne krije da ne podnosi Lunu Đogani. Od protekle sezone, kada je blogerka stekla reputaciju ljubavnice, pa sve do sada, Ajfonka svoje mišljenje uopšte nije promenila.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon...

- Metla ostaje metla. Koliko god mama Anabela pokušavala da je sredi, da plati frizera koji će da dolazi jednom nedeljno i ostalo, metla je metla. Ona može da plati frizera da dođe jednom nedlejno, ali džabe kad se ona ne kupa! Ta prljavština iz nje ne može da se opere frizurom. I oni jadni fanovi što joj šalju stvari! Bolje nekoj ustanovi da pošalju nego njoj - izjavila je Tijana, a potom nastavila:

- Naravno da pokušavaju da je operu, njenim fanovima ležu na račun pare. Lako njoj legne honorar - fanovima pare. Sve je plaćeno, sve je organizovano. I onaj rođendan... ne znam ko je pratio, ali ona je imala 20 istih čestitki. Čak je i ona gluperda to prokomentarisala, kao, na isti način joj čestitaju rođendan... sve je organizovano. Jako je ružno nametati nekog da voli nekog.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tamara

29.05.2019 16:59

Ona se ne kupa jer joj voda i mokra i skupa.

Odgovori 20 9
ivca949

28.06.2019 10:02

Pa da to je sto posto tačno kad to tvrdi elitna prostitutka i mafijašica.Ne znam ko je njoj poverovao, samo oni koji mrze Lunu, ali bez razloga.Pitajte Ajfonku koliko i kada se ona kupa, i kako ona uopšte može da se opere.