Vuk Mob ukanalio Koraćevu: Razvezao jezik, pa izneo dokaz da se prostituisala!

Autor: Alo

Zadruga

29.05.2019

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Vukadin Gojković, poznatiji pod umetničkim imenom Vuk Mob, progovorio je svom odnosu koji je imao sa pevačicom Teodorom Džehverović, ali i o Ani Korać. Srpski hip-hoper, kako je sam naveo u intervju za časopis "VIP", bio sa Teodorom u vezi, pa otkrio zašto je nije više dobar s njom.

RepublikaFoto: printskrin/TV Pink
Teodora Džehverović...

- Kada smo se rastali, bili smo u sjajnim odnosima, ali kada je ona ušla u "Zadrugu", ja sam promenio menadžment za koji smo zajedno radili i od tada je ona u lošim odnosima sa mnom. Napunili su joj glavu, ali, iskreno, baš me zabole uvo za nju - rekao je Vuk Mob.

Vuk Mob je zatim pričao i o Ani Korać, zvezdi "Zadruge 2".

- Anu sam upoznao na jednom splavu i odmah smo se zgotivili. Devojka je bila super sa mnom, lepo smo se družili, ali između nas nikada ništa nije bilo. Posle sam čuo svakakve priče o njoj, pa smo prekinuli kontakt - rekao je Vuk Mob, i objasnio da su to priče koje su vezane za navodno bavljenje prostitucijom:

RepublikaFoto: instagram.com/iamvukmob/youtube.com/Zadruga Official
Ana i Mob...

- Da, da, baš te priče. Ima u njima mnogo istine. Ne znam baš za koliko para i sa kim je imala sve odnose, ali čuo sam i iz policije da se bavila prostitucijom. Mediji neke stvari znaju da napumpaju, ali ovo za nju je definitivno istina, možda ne baš svaki detalj, ali da se bavila prostitucijom, to jeste. Čak je i njena bliska drugarica Mina Vrbaški priznala da je bila u lancu prostitucije, a one su živele zajedno, tako da eto samo jednog od dokaza, a ima ih još puno. Čuo sam i za tog Filipa Mijatova, koji ju je finansirao i koji je znao čime se ona bavi, rekao je da će da je raskrinka. U životu se ne može pobeći od istine, pa tako ne može ni Ana - rekao je Vuk Mob.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tamara

29.05.2019 17:07

Ovaj Vuk je velika seljačina i lažovčina. Pa on je sve slagao. Hoće da kaže da je bio sa svim ženama na estradi i one što se guraju oko estrade. Kakav je da mu orahne uzme žena iz ruke a vredja žene.

Odgovori 13 1