Posle žučne svađe s Miljanom Kulić, Zorica Brunclik se pokačila i s koleginicom iz žirija!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

27.05.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik doživela je veliku naprijatnost kada je negativno komentarisala nastup Miljane Kulić koja je otpevala pesmu Tine Ivanović "Ekstra", nakon čega joj je rijaliti učesnica žestoko odbrusila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica se baš iznervirala...

Miljana je pokazala krajnje nevaspitano ponašanje prema Brunclikovoj, a Zorica je očekivala da će je ostali članovi žirija podržati. 

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljana se nepristojno ponela prema Brunclikovoj...

Nakon što su Zorici teško pale Miljanine reči, Goga Sekulić je Kulićevoj, tokom komentarisanja njenog nastupa, rekla da se divi njenoj hrabrosti.

Zorici je to zasmetalo pošto je očekivala da će svi iz žirija stati u njenu odbranu i Miljanu iskritikovati zbog krajnje nevaspitanog ponašanja, pa je tokom reklama Gogi to i prebacila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Goga se zameirla Zorici zbog Miljane...

- Goga joj je objasnila da nije mislila ništa loše za Zoricu kada je Miljani rekla da se divi njenoj hrabrosti - kaže izvor koji je bio prisutan.

- Zorica se kasnije smirila, iako joj je bilo više nego neugodno zbog onoga što se dogodilo. Ona nije tip osobe koji vole takve stvari. Ona je zvezda i nije zaslužila da se rijaliti učesnica tako ponaša prema njoj - kaže izvor blizak Zorici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jela

27.05.2019 17:30

Zorica je potpuno u pravu.

Odgovori 17 0