Nova afera: Ana htela da otme muža trudnoj ženi!

Autor: T. Cvejanović-G. Doljančević

Zadruga

27.05.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać je na sve načine pokušavala da rasturi brak izvesnom Karlu Filiću iako je njegova žena trudna, nakon čega je on poludeo i obećao da će Koraćki napraviti pakao od života kad izađe iz rijalitija.

Foto: ST/Nemanja Pančić
Ana Koarć

Naime, Karlo je više puta upozoravao Anu da ne laže i da njegovo ime ne pominje u Imaginarijumu, ali ga ona nije poslušala, pa će zbog toga, po njegovim rečima, morati da ispašta.

- Ja imam ženu i volim je najviše na svetu, sa tom prostitutkom Anom nikada nisam bio u ozbiljnoj vezi, kao što ona priča. Ne znam šta pokušava, ali se samo blamira, pošto ona zna za šta služi i bolje bi joj bilo da se utiša i da me ne nervira. Neću da moja žena sluša stvari koje ta kurva izmišlja, ko bi, bre, sa takvom devojkom imao bilo šta, a kamoli vezu. Neka me više nikada ne uzima u usta ili ću je ja ućutkati - rekao je Karlo za Srpski telegraf.

Ana Korać je tokom boravka u Beloj kući izjavila da je bila u ozbiljnoj vezi sa Karlom Filićem, dok Maja Marinković tvrdi suprotno i ističe da je on bio u vezi sa njenom drugaricom plavušom, a da je Koraćka htela da ga preotme i stalno ga smarala.

- Ana je htela da rasturi vezu mojoj drugarici koja je bila sa Karlom. Bila je jako uporna i uhodila ga je, a sve kao slučajno se sretnu na istom mestu. Ona je Karlu možda neki put služila samo za seks, ali nikada nisu bili u bilo kakvoj vezi, a kamoli ozbiljnoj - tvrdi Maja dok Koraćka priča suprotno i ne odustaje od svoje priče.

Foto: Privatna arhiva
Karlo Finić sa suprugom

- Maja priča gluposti i nije istina da je Filić tada bio sa tom devojkom u vezi. Ja sam tu devojku upoznala u isto vreme kada i Karlo, moj tadašnji dečko, što znači da smo je u isto vreme upoznali, a nas dvoje smo tada bili u vezi. Tako da ja ništa nisam mogla da rasturim - rekla je starleta.

Povodom ovoga nastao je opšti haos u "Zadruzi 2", pa je voditelj Milan Milošević pokušao da sazna šta je istina, pošto su su se oglasile obe zadrugarke sa različitim verzijama priče. Tada je Ana prva počela da objašnjava šta se dešavalo između nje i Karla.

- Nas dvoje smo bili na žurki na moru i tada sam upoznala tu devojku. Karlo je fin i kulturan momak. Ja sam imala odličan odnos sa njim. Muka mi je od ovih pričica. Karlo i ja je nismo poznavali, upoznali smo je isto veče - tvrdila je Koraćka, dok ju je Maja oštro demantovala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

- Prestani, bre, da lažeš, kako te nije sramota više. Devojka se godinama zabavljala sa njim. Ana vrlo dobro zna za tu devojku, nego joj je krivo što ju je Karlo oduvao zbog nje. Ja ne želim da kompromitujem devojku, ne znam da li želi da bude medijski eksponirana. Ja govorim istinu i daću vam dokaze. Karlo i ta devojka se mnogo vole, a Ana je samo ljubomorna - rekla je Marinkovićka i napravila pometnju unutra da se i voditelj umešao i pitao Anu da li može da kaže od kad do kad je bila sa Filićem, budući da tvrdi da su bili u vezi.

- Nemam pojma, imaju na mom Instagramu fotografije. Kada sam ja ušla u "Zadrugu 1", bilo je leto, ja sam bila kod njega, ili pre zime - nakon ovog Koraćkinog odgovora, njen sadašnji dečko David Dragojević je poludeo i počeo da joj prebacuje, pošto ju je uhvatio u laži.

- Ana, pitanje je bilo samo koliko ste bili zajedno, a ne da nam sad sve prepričavaš i opet nisi odgovorila. Reci konkretno - urlao je Dragojević, dok se Koraćeva još više zbunila i počela da histeriše.

- Ne pada mi na pamet, neka me kazne i mesečnim honorarom. Pošto oni znaju ceo moj život, neka pričaju. Ne mogu da progovorim nijednu jedinu rečenicu, a da ne skoče Miljana, Lepi Mića - vadila se Ana dok je David ludeo.

- Pa, koliko si bila sa njim, odgovori više - vikao je on, dok starleta nije totalno izludela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

- Nemam pojma! Maja kurvetina priča, veze sa mozgom nema, ona će da priča. Odakle njima pravo da pričaju, mene to nervira jer svi ovde sve znaju, oni su najpametniji - završila je Ana iako nije dala odgovor na pitanje.

Podsećanja radi, biznismen Filip Mijatov je prvi izneo javnosti da je Ana Korać lažov i da nikada nije bila u vezi sa njegovim dobrim drugom Karlom Filićem. Kako bi dokazao da govori istinu, Miajtov je na svom Instagramu u lajv uključenju pričao sa Karlom, gde je ovaj potvrdio da sa Koraćkom nikada nije bio u vezi i da ona lupeta gluposti, kako on kaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mišo

27.05.2019 09:19

Ana je jedno veliko dete i ona se igra sa muškarcima. Ko im je kriv što oni to preozbiljno shvataju.

Odgovori 18 6
Slobodan

27.05.2019 09:50

Svi traže "kadar" preko Ane.

Odgovori 17 6
Vidoje

27.05.2019 11:18

Jeste, jeste, pokušala je i da otme trudnu ženu od trudnog muža.

Odgovori 16 5