(VIDEO) Miljana ridala dok je slušala šta Zola priča o njihovoj vezi!

Autor:

Zadruga

26.05.2019

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola je za Crnim stolom progovorio o vezi sa Miljanom Kulić, a ona je odmah počela da plače.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana...

Naime, Lazar je priznao da se njegova ljubav prema Miljani svela na "minimum".

- Zorica je pričala kako među nama postoje prave emocije i ja sam joj pričao kako zaista jeste tako. Pričao sam kako se rodila ljubav kod nas otpočetka. Nije mi bilo svejedno kada sam pričao o tome. Neka ljubav je ubijena u meni da bi bio ponovo sa njom. Teško je da kažem da je ne volim, ali neke stvari koje su se izdešavale su moju ljubav svele na minimum - ispričao je Zola, a Kulićeva je obrisala suze i nastavila da govori:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola...

- Ta kocka je počela da narušava našu vezu. On je tvrdio da me voli najviše na svetu, sa moje strane su moje emocije uvek postojale i sada postoje i daj Bože da što pre prestanu. On se ni u jednom momentu nije borio za mene. Ja sam osetila da su se njemu emocije ugasile. Uvek sam nalazila opravdanje, smatrala da ne ume da pokaže emocije. Ja sam se i pokajala i izvinila. On je meni u afektu meni rekao da se sklonim i da me ne voli. On je bio sa mnom iz koristi. Ja mu želim uspeh u poslu. Ja napolju sa njim nisam videla ni sadašnjost, ni budućnost.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

Podsetimo, mnoge takmičarke u poslednje vreme plakale su zbog Miljaninih provokacija, a posebno Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Beli

26.05.2019 10:36

Miljana menja priču. Teško je ludoj ženi dokazati da je voliš.

Odgovori 11 0