(VIDEO) Isplivao intimni razgovor Subotićke i Čabarkape: Sada se sve saznalo!

Autor:

Zadruga

24.05.2019

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić sada u rijalitiju tvrdi da nije znala da je Aleksandar Čabarkapa bio oženjen, ali isplivali su dokazi da ne govori potpunu istinu.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Čabarkapa i Aleksandra dok su bili u ljubavi!

Naime, ona često govori kako je tek u 7. mesecu trudnoće saznala da će se Čabarkapa oženiti, a jednom prilikom je rekla:

- Ja nisam kriva što je moja majka bila u Švedskoj i što mi je tata bio u zatvoru. Osoba koja se pojavila je meni delovala kao "anđeo", bila sam u toplom domu, mazio me i pazio. Ja sam to prihvatila, a sada sa 22 godine sam svesna svoje greške. Mislila sam da ćemo imati porodicu i decu. On nije imao ženu, imao je troje dece.

Ipak, internetom kruži snimak iz rijalitija gde je prethodno bila Aleksandra, a u program se uključio Čabarkapa i rekao:

- Rekao sam joj da imam ženu koju volim, a ona mi je rekla da ću nju zavoleti. Onda sam joj rekao da potrudi i videćemo vremenom. To su normalne stvari.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Časlav

24.05.2019 17:26

Aleksandra je najveći lažov i manipulator u Zadruzi.

Odgovori 19 2
Živko

24.05.2019 20:26

Rodila dete ozenjenom dečku svoje majke.

Odgovori 12 0