Jovana Tomić upozorava na Kulićku: Miljana će ubiti svoje dete!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić preksinoć je ponovo izazvala nervni slom Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković jer je započela temu zbog koje se pre tri dana Sanja od stresa onesvestila. Nišlijka je ovaj rijaliti-par dovela do ludila istim provokacijama u kojima je koristila podatak da je plavuša bila zlostavljana, zbog čega je Jovana poludela.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Marija i Miljana...

Naime, nova svađa počela je tako što su se majka Marija Kulić i ćerka Miljana žestoko svađale sa Tomom Panićem i pretile mu da će mu se desiti svašta kada budu izašli u spoljni svet.

- Ne boj se, braniće te ova silovana - upozoravala ga je Miljana.

Kada je Kulićeva to rekla, Paniću, Matora je skočila i počela da urla na nju.

- Nemoj da spominješ to više, je l' ti jasno! - vikala je Matora

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić...

 Jovana: Miljana, kunem ti se, zaklaću te pred majkom. Pred majkom ću te klati, kurvo raspala

Nišlijka je potom uzela punu flašu vode kojom je htela da gađa Matoru.

- Jesi ti normalna više? - urlala je Matora.

RepublikaFoto: e-stock/D. STANOJEVIĆ
Jovana Tomić Matora...

- Gde si krenula, gde ćeš? Ti si mali kepec - rekla je Miljana.

- Još jednom spomeni silovanje i ja ću ti je*ati mamu. Miljana, kunem ti se, zaklaću te pred majkom. Pred majkom ću te klati, kurvo raspala - pretila je Matora.

RepublikaFoto: facebook.com/Miljana Kulic
Miljana Kulić...

Marija joj se u tom momentu unela u lice, ali je od Matore dobila vodu u facu. Obezbeđenje je tada izvelo Matoru, koja je na sav glas vikala i upozoravala na Miljanu Kulić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana: Luna pije antidepresive i alkohol!

Miljana Kulić prozvala je Lunu Đogani pred svim zadrugarima.

- Luna pije antidepresive i alkohol. Čim izađe iz "Zadruge", je*aće se sa Slobom. Ona je labilna devojka, jedno priča, drugo radi. Ja da hoću da budem sa Markom, otela bih ga Luni. Znam ja šta Miljković voli - rekla je Kulićka.

- Shvatite me ozbiljno, ubiću to bolesno đubre. Sanja je silovana i sa tim ne može niko da se igra, a posebno Miljana. Ona krizira bez svoje terapije, ona je velika opasnost za sve nas, a i za svoje dete, ubiće ga. Pod hitno je treba strpati u ludnicu. Ja ću joj presuditi ako je vi ne odvedete da se leči. Ona će napraviti zlo. Nešto će uraditi - vikala je Matora na sav glas.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija: Zola, zub po zub će ti vaditi dok ne vratiš 3.800 evra!

Miljana Kulić napravila je haos zbog Lazara Čolića Zole i novca koji joj bivši verenik duguje, šamarala ga je i vređala skoro sve zadrugare.

- Dužan mi je novac. Rekla sam mu da ne mora da mi vrati, ali kada je Mića vređao mene i mamu moju... Ako ne vrati milom, vratiće silom. Verovala sam u tu ljubav, sa mamom sam se svađala zbog njega i sa dadiljama sam se svađala zbog njega - rekla je Miljana.

- Boban ti je poručio da će ti vaditi zub po zub dok mu ne vratiš 3.800 evra - rekla je Marija svom nesuđenom zetu Zoli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milenko

24.05.2019 07:07

Dete čuva dadilja. Miljanu dete ne interesuje. Ali ako dete počne da plače i probudi Miljanu, ne znam kako će bunovna i ljuta reagovati.

Odgovori 14 2
Suzana

24.05.2019 09:59

Matora je u pravu kada upozorava na ludu Miljanu.

Odgovori 14 2