Je*o ti seoski đilkoš mater, g*vno kaluđeričko: Biljana osula paljbu po Aleksandri!

Autor:

Zadruga

21.05.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozanato je u javnosti da je Aleksandra Subotić nakon izlaska iz Zadruge otišla u dom Biljane Dragojević, majke njenog bišeg dečka Davida Dragojevića. U tom periodu, njih dve su bile nerazdvojne i zajedno su učestvovale u vređanju Ane Korać.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/instagram.com/sandrass
Biljana kivna na Aleksandru...

Takođe, poznato je da je Biljana čuvala Aleksandrinu ćerku Magdalenu, dok je ona bila prvi put u Beloj kući. U njihovom odnosu su cvetale ruže, sve dok se Aleks nije vratila u Zadrugu i iznela neke situacije iz doma Dragojevića. Tada dolazi do preokreta i Biljana odlučuje da iznese svoje mišljenje o njoj.

Svakodnevno možemo videti na njenom instagram profilu niz uvreda i psovki upućenih Aleksandri Subotić. A evo šta je ovaj put imala da kaže:

- E je*o ti seoski đilkoš Veternički mater u sred pi*ke g*vno kaluđeričko! - napisala je Biljana u opisu Aleksandrine fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E jebo ti seoski djilkos Veternicki mater u sred picke,govno Kaludjericko!!!

A post shared by BILJANA DRAGOJEVIC (@biljanadragojevic1967) on May 20, 2019 at 4:52pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zoran

21.05.2019 17:18

Strašno,kao u srednjem veku.

Odgovori 34 2
Ujka Vanja

22.05.2019 07:14

Kakva majka, takav i sin. Prvo cile mile sve zbog love, a kada love vise nema, krece pljuvanje. Ova zena, matora sa minicem, bi trebala da se bavi sobom i svojom decom, a ne da se eksponira preko novina. Nego matora bi da bude starleta pod stare dane. U misju rupu zeno, sin te se odrekao, a ovaj drugi je bas nasao pravu snajku za tebe.Da je ovo neka normalna zemlja vi biste svi pekli giros i cutali !!!!!!

Odgovori 15 27
MladenBg

23.05.2019 07:23

Jao gospodjo, kakav je to recnil????? Pa taj recnik vise govori o Vama nego o onome kome ste poslali poruku. Nisam fan Aleksandrin, ali ono sto je ona dobila od Vas i vaseg sina posle raskida govori o vama oboje koji ste vi foliranti. Daleko bilo i Vas i vaseg sina. A da je veternicki prostak i provincijalac koji glumi amerikanca u Srbiji.... sto jeste jeste!

Odgovori 6 10