Skinuo ga sa bicikla pa udarao šipkom dok nije prokrvario: Srboljub otkrio detalje napada!

Autor: Srbija danas

Zadruga

20.05.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srboljub Subotić, stric učesnice rijalitija Aleksandre Subotić fizički je napadnut u Kaluđerici. On je ispričao kako se incident dogodio, pa otkrio da je sreća što je na vreme video napadača.

RepublikaFoto: instagram.com/srboljubsubotic
Srboljub Subotić...

-Vozio sam bicikl u Kaluđerici i neko me je pratio verovatno, i napravio sačekušu. Napao me je čovek šipkom od 60 santimetara, debljine 2 metra. Sreća je to što sam ja čoveka video ispred sebe sa šipkom, kako stoji, i bio sam spreman da reagujem. Bacio sam bicikl, skočio sa njega i krenuo da bežim unazad. Udario me je verovatno otpozadi u glavi, da li šipkom ili čime već - rekao je povređeni Srboljub, pa dodao. 

- Uglavnom, nađena je šipka. Ja sam mu to oteo iz ruku. Uspeo sam da se odbranim koliko sam se odbranio, bacio sam ga na zemlju - završio je Subotić.

Aleksandrin stric odgovornim za sačekušu smatra Aleksandra Čabarkapu, koji je u toku dana izjavio da nema nikakve veze sa ovim nemilim događajem. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mika

21.05.2019 11:00

Srboljub ga prepoznao. Taj čovek radi za Čabarkapu.