Konačno odluka: Filip Mijatov ipak ulazi u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

20.05.2019

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać je u više navrata bivšeg dečka Filipa Mijatova nazvala psihičkim bolesnikom i tvrdila je da ju je proganjao. Osim toga, čule su se i teške optužbe na njegov račun, da je kriminalac i makro, što je on ovih dana oštro demantovao.

Foto: Srpski telegraf
Filip Mijatov

Zbog toga je Mijatov odlučio da uđe u rijaliti "Zadruga", kako bi odgovorio na sve optužbe.

Ana Korać je najavila da ukoliko dođe do Filipovog ulaska, da će momentalno napustiti Belu kuću zajedno sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem.

Potom je Filip na svom Instagram profilu napisao da zbog poslovnih obaveza ne može da uđe u Zadrugu, kako je bilo najavljeno.

 

Inače, Filip je na Instagramu objavio snimak na kome Miljana Kulić pita Ognjena Amidžića da li Mijatov ulazi u Zadrugu, a potom joj i odgovorio.

Foto: instagram.com/printscreen
Filip o ulasku u Zadrugu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bobe

20.05.2019 10:31

Preznojavao se i tražio novinarima da budu nežni sa njim, ponavljali su mu pitanja i po nekoliko puta, kao da mu je trebalo vremena da smisli šta želi da kaže.

Odgovori 20 4
Ivan

20.05.2019 10:57

Šteta što ga Ana nije optužila da je progoni. Sada ne bi mogao da je napada i udje u rijaliti. Pink odobrava ulaz progonitelju, iako je to očigledno.

Odgovori 17 4