Draganin suprug večerao s ljubavnicom, pa došao po ženu u "Zadrugu": Ona plakala u studiju!

Autor:

Zadruga

19.05.2019

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar skoro od samog početka "Zadruge 2" takmiči se u rijalitiju, a sinoć je ispala odlukom gledalaca koji su više poverenja svojim glasovima poklonili Miljani Kulić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Dragana je u studiju otkrila Dušici Jakovljević kako se sada oseća posle toliko vremena provedenog u rijalitiju, kao i šta misli da će se dešavati sa njenim brakom budući da sluti da u životu njenog supruga Siniše Dragutinovića postoji druga žena:

- Ja sam bila u tom nekom haosu kad sam ušla. Ovde sam sedam meseci bila sklonjena od svih, nisam znala šta se dešava napolju. On vidi šta sam ja radila za ovih sedam meseci, ja ne znam šta je on radio, možda ima nekih novina u njegovom životu, ne znam kako će da reaguje kad ćemo se vidimo. Ne znam, moramo da porazgovaramo, ja sam se dosta promenila, ja sam dosta smirenija, ali i emotivnija, znam samo da sam jaka, psihički. Za ovih sedam meseci sam dosta toga naučila i ojačala sam - rekla je Dragana kroz suze.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Suprug je na kraju ipak došao po nju... Dragana i Siniša

Dragana je po izlasku iz "Zadruge" kontaktirala Sinišu, ali se on nije javljao, a paparaco jednog portala uslikao ga je na večeri sa nepoznatom crnokosom devojkom. Ipak, Siniša se kasnije javio Dragani i došao po nju u Šimanovce.

Prilikom prvog susreta, evidentan je bio njihov hladan odnos. Dragana je Sinišu poljubila u obraz, a on nju u čelo i nakon toga ju je odvezao kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Suzana

19.05.2019 18:35

Nije morao da dolazi. Šta će mu ova posle iznošenja njenog nemorala.

Odgovori 17 3
RadišaG

19.05.2019 18:44

Ja je ne bih primio natrag. Neka ide kod švalera.

Odgovori 17 3
Dolores

19.05.2019 18:52

Sram ga bilo... Moga bi se uozbiljiti više... Ima dosta godina... Ženu i dite...

Odgovori 5 17