Miljanu morali da puste iz "Zadruge 2": Kulićevoj ukazana pomoć, Zola neće da se pomiri s njom!

Autor:

Zadruga

17.05.2019

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić sinoć je imala žestoku svađu sa svojim verenikom Lazarom Čolićem Zolom, nakon čega je dobila nervni slom i hitno morala da napusti rijaliti kako bi posetila psihijatra.

Foto: dailymotion.com
Miljana Kulić

Učesnicima "Zadruge 2" sinoć je pušten snimak raskida Miljane i Zole tokom kog je Kulićeva molila svog verenika da se pomire, a potom kazala kako je napustila rijaliti da bi otišla u posetu psihijatru. 

Miljana je sinoć objasnila zbog čega je molila Zolu da se pomire, a potom je govorila o njegovoj majci:

- Uvek sam tražila nekog ko će da me voli. Željna sam bila ljubavi, moja najveća krivica je što sam pila lekove da se smirim umesto da raskinem. Nisam htela da se pomirim sa tim da je on sa mnom zbog novca. Majka mi je rekla da ne treba da pričam kada mi se sviđa neko. Uvek sam nalazila opravdanja. Pored svega toga, ja njegovu majku poštujem. Imale smo neke svađe, ali smo se pomirile. Upoznala sam drugu stranu svoje ličnosti dok sam sa Zolom bila. Danas sam bila kod lekara, a kada sam se vratila pričala sam sa Zolom. Šta je bilo, bilo je, to je moja lekcija za dalje - pričala je Miljana, a Marija ju je pitala: "A zašto ga onda moliš?".

RepublikaFoto: dailymotion.com
Lila gorke suze...

- Zato što tad nisam znala šta pričam. Ja sam kriva za sve, ne tražim opravdanje, što sam sebi dozvolila da budem prostakuša - odgovorila je Miljana u suzama.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Neće ni da čuje da se pomiri s Miljanom... Zola

- Ja nju ne mrzim, nikada neću reći ništa loše o njoj. Ali kad priča ovakve stvari, ja ne mogu tek tako da pređem preko toga i moram da kažem svoju istinu. Problem je u stvarima koje su se dešavale napolju. Pričali smo i večeras. Rekao sam joj da je ne mrzim. Prosto, ne mogu preko nekih stvari da pređem tako. Želim joj svu sreću u životu. Ne želim da prelazim preko nekih stvari - započeo je Lazar svoje izlaganje, a Miljana je uzviknula: "Kako te nije sramota?". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđelka

17.05.2019 09:01

Stavovi su nepomirljivi.

Odgovori 10 0