Miljana u dugovima do guše, a Zola pun kao brod: Siniša Kulić otkrio detalj o zetu koji će promeniti sve!

Autor: scandal

Zadruga

15.05.2019

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako Miljana Kulić poriče da je imala problema sa kockanjem tokom kratkotrajnog boravka van "Zadruge 2", njen otac Siniša Kulić je priznao u kakve dugove se "uvalila" njegova ćerka.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Siniša Kulić...

Naime, on je ispričao da je Miljana u lokalnoj zalagaonici ostavila televizor, dva lap-topa i dva telefona.

- Svratio sam da proverim koliko je novca uzela, rekli su mi da je to 600 evra i da je kamata 10 evra. Juče sam išao na groblje sa šurakom i svratili smo u zalagaonicu. Dao sam 610 evra i pokrio njen dug. Stvari su ostale, ona ih je donela, ona neka ih i uzme - ispričao je Siniša za Scandal.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana...

- Dao sam joj 1.000 evra kad je došla, i to je sve. Više nisam hteo da joj dam da se ne bi kockala. Zato se prvo zadužila kod kamataša, a onda i odnela te stvari u zalagaonicu. Sve iz inata meni, da mi dokaže i pokaže da može da se snađe i bez mene. Ja sam kamatašu rekao da joj, ako mu Miljana opet dođe da traži pare, za 1.000 evra traži 3.000 evra! Da je zaplaši, da joj više ne padne na pamet da se kocka i traži pare. Kad je ovde bio Zolin (prim.aut. Lazar Čolić) drug, ja sam ga preklinjao da mi kaže koliko para Zola duguje, da vratim i njegov dug, da pošaljem pare kome treba da se ne bruka i da nema problema. Čovek mi se kleo da Zola nema dugova i pričao da su Zolini baba i deda imućni - otkrio je otac Kulićeve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Željko

15.05.2019 08:45

Neverovatno o za Zolu.

Odgovori 16 0
jelena

15.05.2019 09:18

Miljana podizala novac iz banke. To Kulići ne znaju.

Odgovori 14 0