Miljković u neverici: Luna pred Markom opisivala lepe trenutke koje je provela sa Slobom!

Autor:

Zadruga

14.05.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Luna Đogani i Marko Miljković danas proslavljaju četiri meseca veze, međutim, mnogi misle da ona i dalje nije prebolela ljubav iz prvog rijalitija, Slobu Radanovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

Ona je juče u toku emisije sa Milanom Miloševićem saopštila kada je tačno prestala da oseća emocije prema njemu, ali ga se danas ipak opet setila. 

Marko je sve vreme slušao dok je njegova devojka pričala o Radanoviću, ali mu nije bilo svejedno što se opet priseća kako je pevač bio uz nju, dok su je svi takmičari napadali i osuđivali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Luna...

- On je mene branio sve vreme, ali me je samo u jednom trenutku odgurnuo i otišao kod nje (Kije Kockar). Inače, sve ove hijene, svi su me napadali. Tu priču da je neko pisao i taj scenario, to niko nije mogao da garantuje kako će se završiti. Svi su mislili da ćemo mi ostati zajedno, totalni preokret. Ali, priča je bila iskrena, od početka do kraja je bio haos - priznala je Luna, a Ana Korać se nadovezala:

- Ta priča se neće ponoviti - dodala je Ana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Maja

14.05.2019 18:01

Ona ne odustaje. Marko joj samo privremena zamena. Ljubi Marka a vidi Slobu u njemu.

Odgovori 26 2
Natasa

14.05.2019 22:13

@Maja - Ne vidi ona Slobu vec pobedu i ovo je sve njena gluma. Pocela je Zadrugu 2 pricom o Slobi i laznom tugom za njim a saznalo se kasnije da je bila sa Gastozom i jos ponekim ''prijateljem'. Sto se vise bude blizio kraj ona ce sve vise i vise pricati o Slobi.

Odgovori 21 2
jelena

15.05.2019 09:12

Ja imam nekog a ti si sam, ja s tobom ceo zivot reskiram, ti nista ne gubis a ja sve zbog tebe. Slobodane.

Odgovori 17 1
Jelena

15.05.2019 13:59

Pa sta ima veze i ako je spomenula Slobu, Marko je bio tamo u Zadruzi i sve to zna, samo ne znam što niste prenijeli da je pričala koliko sad obožava Marka i da je osjetila eksploziju vatrometa prvi put kad ga je poljubila.