(VIDEO) Zakopaću te, ku*vetino: Stanija napala novu zadrugarku zbog Tomovića!

Autor:

Zadruga

14.05.2019

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je iznenadila sve kada je iz čista mira niz uvreda uputila na račun Eleonore Miljković. Nora je samo ispričala da joj se od zadrugara svideo Vladimir Tomović jer je on u rijalitiju bio muškarac sa stavom. To je Dobrojevićevu izazvalo da napadne ovu starletu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević...

- Jao lutko moja, znamo da ti se svideo Tomović. Možeš ovde da prodaješ da si fina, poštena devojčica. Ovom stolu, a meni ne, zato što znam neke situacije u sekundi da te pokopam. Furaj priču da si fina i poštena, da imaš vezu od sedam godina i kako je sve bajno i sjajno.

- Ti si, bre, jedna mala kurvetina koja obleće oko tuđih momaka i muškaraca. Sedi dole dok te nisam zakopala - vređala je Stanija Noru.

Eleonora je podsetila Staniju na Kristijana Golubovića kao i na to da, za razliku od nje, Soraja Vučelić nikada nije skakala po oženjenim muškarcima u rijalitiju.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Duško

14.05.2019 10:27

Kakve uvrede. Da li oni zaista misle da mi želimo da slušamo uvrede i psovke? Ovo u životu nisam čuo. Uče narod kako da se nemoralno ponaša.

Odgovori 22 0
Zoran

14.05.2019 10:42

Stana je moralna gromada, Čika Hefner je dobro naučio.

Odgovori 3 20
Maša

14.05.2019 11:28

Evo i Tomovića iz naftalina. Mora da standži mnogo škripi.

Odgovori 5 10