(VIDEO) Poljubac u ogromne grudi i penis na čelu! Filip Mijatov najavio da ulazi u Zadrugu, a onda objavio šok snimak sa Anom u krevetu!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

14.05.2019

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Mijatov, bivši partner Ane Korać objavio je na svom profilu na Instagramu da je njegova objava u kojoj je javno obećao da će, ukoliko prikupi 5.000 komentara, izneti sve što zna o ovoj zadrugarki, ispunila taj uslov, te da je spreman da i on ispuni svoje obećanje.

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov/ e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Filip Mijatov i Ana Korać bivšti partneri

Naime, on je objavio da je spreman da uđe u ''Zadrugu 2'' i da se suoči sa Anom, kao i da će se to desiti veoma brzo, a onda je poručio nešto Koraćevoj.

- Dobili smo 5.000 komentara za tri sata. RTV Pink me je kontaktirao. Dogovorili smo se da u subotu uđem u Zadrugu. Idemo, Ana Korać na najviši nivo - napisao je Filip Mijatov na storiju na Instagramu i postavio videu u kome se vidi kako ljubi grudi Ane Korać, a sve je prokomentarisala i Davidova majka, Biljana Dragojević, kada su je označili i pitali da li je ovo njena buduća snajka.

- Dobro, i šta sad? A da li će biti snajka, pitanje je - napisala je Biljana ispod ovog snimka.

 

 

Foto: instagram.com/filip_mijatov
Ulazi u rijaliti?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ana_korac

A post shared by London cleaning system (@filip_mijatov) on May 13, 2019 at 1:39pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zec

14.05.2019 13:55

Kakav dripac.

Odgovori 12 3