Perovićku muž precrtao zbog javnog se*sa: Briga me što se Suzana je*ala sa Mikijem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug Suzane Perović, Vladimir Perović ne želi da čuje za nju nakon snimka seksa sa Mikije Đuričićem, koji je prikazan pred milionskim auditorijumom.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ/ youtube.com/ Goli Zivot TV HAPPY
Vladimir Perović...

Mi smo ga pozvali kako bismo čuli njegovo mišljenje na temu skandala koji je zadrugarka napravila, ali on nije mogao da sakrije koliko je besan i ljut.

- Briga me što se Suzana je*ala sa Mikijem. Mi smo završili - rekao je Vladimir i odmah nakon ovoga je prekinuo vezu.

Naime, Suzana je već danima na meti učesnika "Zadruge" zbog toga što neće da prizna mnoge stvari koje se tiču njenog odnosa sa Mikijem Đuričićem, koji je nedavno napustio ovaj rijaliti-šou. Između ostalog, Suzana ne želi da prizna da je imala seksualne odnose s njim.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki i Suzana..

Ona je pre tri dana od novinara saznala da je isplivao snimak seksualnog čina sa Mikijem, ali je odbila da to komentariše uz obrazloženje da želi prvo da vidi snimak, kao i to da ima potrebu da o tome priča zajedno sa Mikijem. Iako Suzana izbegava da priča o seksu sa Mikijem, činjenica je da su bili intimni, a snimak njihove akcije prikazan je na Pink televiziji u udarnom terminu i jasno se vidi da su dvoje zadrugara imali seks u toaletu.

RepublikaFoto: Prntscrin
Suzana i Miki u toaletu...

Voditelj Ognjen Amidžić preksinoć je uradio intervju sa Suzanom, koja je nastavila da poriče da je imala vrelu akciju sa Mikijom Đuričićem, ali nije mogla da sakrije suze i to koliko joj je krivo zbog svega što se odigralo.

Suzana: Malo više sam umorna, premorila sam se, na izdisaju sam. Ovo je teška psihološka igra

- Promuklost mi traje već mesecima, nešto mi smeta da ne mogu da se oporavim i zvučim kao pokvarena ploča. Malo više sam umorna, premorila sam se, na izdisaju sam. Umorilo me je sve ovo, ova teška psihološka igra. Nije bilo seksualnog odnosa između Mikija i mene - kroz suze je rekla pevačica.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Suzana Perović...

Zadrugarka-povratnica Eleonora Miljković imala je poklon za Suzanu od Đuričića, a bila je u pitanju maskara. Pevačicu je to jako pogodila, pa je odmah istrčala i zaputila se ka sobi za izolaciju, gde ju je Lazar Jeremić tešio. Pričala je koliko joj je teško i da samo želi da izađe iz rijalitija kako bi videla njega i porodicu, pa mu je ovo otkrila:

- Moje dve nagrade su napolju. Moja porodica i Miki. Ja sam pobedila. Nek me puste da ih uzmem - govorila je Suzana i plakala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

13.05.2019 07:22

Kako se ponaša baba Suzana svaki muž bi je odavno precrtao i pre Zadruge. Samo viče i besni. Čak i švalere maltretira.

Odgovori 11 0