Suzana izbezumljena: Nakon što se saznalo za njen seks sa Mikijem šetala i plakala po Imaginarijumu!

Autor:

Zadruga

11.05.2019

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perović je stavljena na stub srama zbog izjave cimerke Zlate Đurković da je imala vrelu akciju sa Mikijem Đuričićem, što je Perovićka pokušala da demantuje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana Perović

Naime, Zlata je istakla da vrelu akciju nije videla, ali da smatra da se ona dogodila.

Zorica Marković je želela istinu da istera na videlo, a tom prilikom joj je Suzana rekla da je možda sve to deo njenog i Zlatinog dogovora i sve ostavila u nedoumici.

Suzana je ceo dan provela sama ispred rehaba, a rijaliti kamera ju je u jednom trenutku uhvatila i kako lije suze u Rajskom vrtu žaleći se Zlati Đurković, koja je plakala u Rajskom vrtu.

Potom je napustila Rajski vrt, napravila nekoliko krugova po velelepnom imanju, pa se ponovo vratila i sela ispred rehaba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mišo

11.05.2019 20:01

I Zlata je imala vrelu akciju. Nisam video, ali smatram da se ona dogodila. Nisam video ni sa kim je imala vrelu akciju.

Odgovori 20 2
MladenBg

12.05.2019 07:34

Ova se Suzana izblamirala za sve pare! Bolje da nikada nije ulazila u Zadrugu. Dzabe joj pare kada je pokazala koji je dronjak od zene. Da sam na njenom mestu sakrio bih se u misju rupu. Jadna njena deca.

Dera

12.05.2019 08:58

Posle ka*anja nema kajanja.