Dragana Mitar otkrila kome je slala erotski snimak, Pavle sve negirao!

Autor:

Zadruga

11.05.2019

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porno snnimak na kom se vidi kako se Dragana Mitar samozadovoljava, a koji je portal Republika.rs prvi objavio, već duže vreme je tema u rijalitiju "Zadruga 2".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar se setila kome je slala snimak...

Dragana Mitar je sinoć odgovarala na pitanja novinara i otkrila kom je slala snimak kao i na koga sumnja da ga je objavio. Dragana, je naime otkrila da je snimak slala suprugu Siniši Dragutinoviću:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pavle Jovanović...

- Mi smo imali situaciju da je on izgubio telefon, kad su našli telefon, mnoge stvari su bili izbrisani. Nije sigurno moj muž izbacio snimak, nije toliko lud. Čak mi je i rekao kad je bio za Novu godinu, mi to znamo, ništa to neće poremetiti naš odnos - rekla je Dragana, a onda je Pavle, njen bivši ljubavnik dodao:

- Ja znam za drugu teoriju spolja. Znam i za tu priču da je izgubljen telefon, taj deo to jeste istina, znam i da je to neki konobar našao telefon, tako mi je rečeno. Ali nije moja stvar, tako da nije moja stvar da komentarišem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anđelka

11.05.2019 11:01

Kako se koja zadrugarka više upoznaje, sve gore i gore Qrave.

Odgovori 20 0
Slađa

11.05.2019 18:56

Zašto se onda javlja i komentarise. Švaler na biciklu.

Odgovori 11 0