Davidova majka progovorila o tome da li je njen partner plaćao Ani Korać za se*s, pa otkrila: Ljubu sam tužila!

Autor: D. Nikolić - A. Adamović

Zadruga

10.05.2019

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević, majka aktuelnog učesnika rijalitija "Zadruga" Davida Dragojevića, jedno vreme je branila prevarenu bivšu snajku Aleksandru Subotić, ali izgleda da je sada potpuno promenila ploču jer je, kako kaže, šokirana onim što Aleksandra priča od kada se vratila u takmičenje. Ovoga puta u iskrenom intervjuu za portal Republika.rs konačno je otvorila dušu i otkrila na čijoj je strani.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandra Subotić...

Zašto ste posle toliko reči podrške Aleksandri promenili priču i okrenuli se protiv nje, te iznosite stvari koje se tiču njenog života?

- Ja ne iznosim stvari koje se tiču njenog života, ja samo šta sam pitana, ja to odgovorim. A da, okrenula sam se, itekako sam se okrenula. Nisam se nadala da će ona da se ponaša ovako kako se ponaša i ona treba da zna zašto nije dobila pozdrav od mene kada sam za šesti maj, za slavu poslala Davidu podršku. Ona sama treba da zna da je preterala u mnogim stvarima. Iznošenje iz familije, pa ćutnja da ja nisam dobila ni dinara što se tiče deteta, a ja sam dete o svom trošku izdržavala. Ja to moram da kažem, jer vidim da ona ćuti kada je pitaju i kaže da ona mene ceni i poštuje. E pa ona mene ne ceni i ne poštuje čim je ušla sa takvim stavom i sa takvim ponašanjem. To je mene dovelo do toga da jednostavno stavim tačku na ovo. Davidov nervni slom ja ne mogu da zaboravim, kada je ona rekla: "Ja sam vas sve hranila i izdržavala" to je tolika laž i sramota što ona priča. Volela bih da me pogleda u oči i da mi to kaže, da vidim koliko može da laže da je ona pomagala i da je ona hranila. Pa šta smo mi bili crkotine pre nego što je ona došla u naše živote pre dve godine?! To je sramota od nje, jer sam ja za njeno dete zaista bila tu i malu Magdalenu volim. Pa zar ona ne misli da to mene pogađa? Ljudi oko mene se groze zbog tog njenog komentara. Ona meni nije ni turpiju za nokte kupila u salonu, a kamoli ulagala u salon, niti je čačkalicu u girosu kupila. Ispalo je da je ona renovirala, a uopšte ništa nije uradila. To je samo jedan deo stvari i mene je to dovelo do toga da više nisam njena podrška i da stavim tačku na to.

- Takođe, što se tiče sobe koju spominje, a koju su fanovi počastili Aleksandru i Davida, ja ću zvati Srboljuba da dođe i da pokupi stvari i odnese u Kaluđericu Aleksandri, jer ja ne želim da imam bilo kakvu stvar od fanova u mojoj kući, pogotovo zbog toga što se poteže priča "fanovi ovo - fanovi ono" . Pre svega fanovi su poslali Aleksandri i Davidu da kupe krevet i plakar, to ću ja sve vratiti , pa neka ona sa time radi šta god hoće. 

Mislite li da vaš odnos sa Alekasndrom može opet da se promeni i vrati na staro?

- Ne mislim da će se to kod mene promeniti, jer da milionski auditorijum sluša da mene jedna Aleksandra Subotić hrani, je za mene sramota i poniženje. 

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra i Biljana...

Da li je moguće da ste na strani Ane Korać, i da biste je prihvatili za snajku, a i sami ste komentarisali da znate da se bavila najstarijim zanatom?

- Ja sam stala na stranu Davida, a ona je trenutno sa njim. Ne mogu da kažem: "Evo tebi Davide pij vode, a ti Ana crkni žedna". Ako sam uz Davida, a ona je sa njim to je njihovo i ja sam tako rešila da stavim jednu crtu, ako je njemu dobro, dobro je i meni. Kada izađu napolje onda neka reše šta će i kako će. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David...

Da li je istina da ćete uću u "Zadrugu 2", obzirom da se već naširoko priča o tome, jer ste često u Šimanovcima?

- Ne mislim da uđem, jer uopšte ne bih želela da se raspravljam sa Ljubom, koja je toliko dno od žene, a isto tako sa Zoricom i Kulićkom, ne mogu da dozvolim sebi da se ja sa njima prepucavam.

Kada biste ušlu u "Zadrugu", šta biste prvo rekli Davidu  kako biste se ponašali prema Aleksandri?

- Ne bih znala dok se situacija ne dogodi, znam samo da neću ući, a ne znam kako bih se ponašala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/instagram.com/sandrass
Biljana Dragojević...

Imate li kontak sa Magdalenom, obilazite li je i gde se ona trenutno nalazi? 

- Ne obilazim je i neću da imam neke velike kontakte zbog situacije koja je trenutna, ali ja malu jako volim i vezala sam se za nju.

Da li mislite da su Davida definitivno prošle emocije prema Aleksandri?

- Mislim da je ona sa ovim ponašanjem totalno ugasila. Ja sam sa njom pričala da uđe mirno u "Zadrugu" , što treba da rasprave da rasprave napolju, da ne skače, a upravo je to ono što je njega ohladilo, jer ona ne zna da zatvori usta i upada svakom u reč. To je Davida jako iritiralo, a ona je konstantno to radila. Kako Ana zna da ćuti i da ispoštuje nekog kada priča. To je ono što je Davida i privuklo posle Aleksandrine dreke, živčanosti i nervoze. A sad da li će oni ostati zajedno ili neće, ja ne znam, to je na Davidu, ja neću da se mešam, ja sam im samo dala podršku do kraja rijalitija.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac/instagram.com/___californicationST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ana, David, Aleksandra...

Postoji li Aleksandrin izvesni udvarač, po nadimku "Vijagra", kojeg i ona sama često spominje i pozdravlja i da li ste ga upoznali?

- Sigurno da postoji, ona je pričala javno o tome kada se sunčala sa Stanijom i Marijanom. Ja njega ne poznajem, gledala sam tv i slušala šta priča, kasnije sam vraćala film u glavi nekih scena i priča dok je ona bila kod mene i onda sam povezala neke kockice. Njoj jeste bilo loše i patila je za Davidom, ali ne znam, sad se i ja pitam da li je to možda bila neka njena navika, posesivnost ili gluma, da je ona tako mogla da se okrene i da nađe nekoga. Ona je mlada devojka i sasvim je normalno da će naći nekog i da neće ostati sama, ali onda je trebala da uzme svoje dete i da ide iz moje kuće, zato što je jako glupo da bude u mojoj kući, a da se viđa sa nekim.

Pre neki dan je odjeknula vest da je vaš sadašnji partner Predrag Opačić Mungos bio optužen za otmicu i silovanje. Da li je to istina?

- Ljuba je to komentarisala i ona uopšte nema pojma. Kada se ukuca Predrag Opačić Mungos izlazi njegova biografija. On je itekako bio oslobođen dela, a nikakvog silovanja nije bilo. Postoje tužbe kada Ljuba izađe napolje, zbog stvari koje priča.

RepublikaFoto: youtube.com/ Parovi TV HAPPY
Predrag Opačić Mungos...

Kako komentarišete priče da je upravo Mungos plaćao Koraćevu za se*s?

- To mi je smešno i upravo zbog toga ne mogu da poverujem u neke priče koje se tiču Ane, zato što se tiče toga znam 100°% da nije tako. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
psihijatar

10.05.2019 22:23

Ako, i treba, šta si joj činila i treba da te jaše

Odgovori 16 32
Željko

11.05.2019 05:28

Jedva se Biljana osvestila i prešla na stranu svog sina Davida.

Odgovori 41 7