(VIDEO) Necenzurisani snimak sukoba: Marko skočio da tuče i bije Lepog Miću, Luna umalo da strada!

Autor:

Zadruga

09.05.2019

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zadruzi" je danas izbio haos, kada su se Marko Miljković i Lepi Mića najpre sporečkali, a onda i ušli u verbalni sukob koji je umalo završio fizičkim obračunom. U jednom momentu Mića je izneo kaput iz garderobera sa kojim je mlatio po kući i govorio Marku da vrati stvari Luninoj porodici.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna jedva obuzdala Marka...

- Marko Đo! Marko Đogani! Vrati stvari Đoganijevima! Ofarbana brada! Marko Đo, pušač k*rca! Spava sa dve paštete i malo ajvara, u usta te j*bem! U usta te j*bem smrdo - vikao je Mića.

- Sponzorušo matora, vrati tuđe patike! Voliš tuđim perijem da se kitiš! J*bi sam sebe - govorio mu je Marko, a najgore je prošla njegova devojka.

Marko i Mića unosili su se jedan drugom u lice, a onda se umešala i Luna koja je skočila i govorila Miljkoviću da prestane, što je on odbijao. Veći haos sprečilo je obezbeđenje, koje je odmah uletelo u Belu kuću. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kokan

10.05.2019 08:00

Lepi Mico mu se unosio u lice kao pijani klošar. Marko ga je samo odgurao od sebe nekoliko puta.

Odgovori 11 1