(VIDEO) Voditelj je stavio pred svršen čin: Ana nije imala kud morala da otkrije da li je u drugom stanju!

Autor:

Zadruga

09.05.2019

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i svakog četvrtka, u Belu kuću je ušao voditelj Milan Milošević, i pitanja gledalaca su mogla da počnu. Jedno od pitanja je bilo za Anu Korać, koja je morala da objasni da li joj je postalo dosadno u vezi sa Davidom Dragojevićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana se nasmejala na pitanje o trudnoći...

- Nije mi dosadno sa Davidom, generalno mi je dosadno od rijalitija. Od svega, predugo sam ovde, sve priče se vrte u krug. Meni je previše dosadno ovde. Spava mi se, previše sam umorna. Kao da treba da dobijem - rekla je Ana.

- Da joj je dosadno naravno da ne bi priznala, ona je rešila da igra idu do kraja. Ostaće do kraja, imaju oni tu priču, verujem da joj je dosadno. I meni bi neko dosadio da sedim sa njim 24 časa. Ona neće da prizna. Oni glume da se toliko vole, to je sve gluma. Veza prelazi u dosadu i naviku - umešala se Marija Kulić.

Milan je potom konstatovao da Ana ima sve simptome trudnoće, na šta je ona prokomentarisala:

- Ma ne, to je taj trenutni period da treba da dobijem. Čim me ovo prođe vraćam se - odgovorila je Koraćeva, a onda je svoje izlaganje započeo Lepi Mića. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića...

- Ja sam objašnjavao koliko sam mogao. Ana je fizički prisutna, ali je mislima daleko odavde. Ona je odsutna, u problemima je. Kako bude odmicalo vreme, tako će upadati u veću krizu. To nema veze sa dobicima. Ona se pretvorila u Davidovog potrčka. David je najveći lažov koji je ušao u rijaliti. Ana dečko ti je giros kirijaš - opleo je Lepi Mića po Dragojeviću i Koraćevoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

10.05.2019 09:58

Oni priznali da nemaju intimne odnose. Kako se može govoriti o trudnoći?

Odgovori 15 0
Mišo

10.05.2019 12:02

Oboje su ranije priznali da nemaju intimne odnose. Kako se može govoriti o trudnoći?