Anabela se odrekla svoje ćerke? Bila sam majka najomraženije ljubavnice 21. veka!

Autor:

Zadruga

09.05.2019

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U studiju emisije "Magazin In" voditeljka će predstojeće subote ugostiti poznate dame sa domaće javne scene sa kojima će razgovarati o aktuelnim temama koje okupiraju pažnju domaće javnosti u poslednje vreme, a među njima se našla i pevačica Anabela Atijas.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Anabela...

Majka Lune Đogani smogla je snagu i progovorila o paklu kroz koji je prošla kada joj je ćerka tokom učešća u ''Zadruzi 1'' stavljena na stub srama zbog veze sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

- Ja sam bila majka najomraženije ljubavnice 21. veka - rekla je Anabela u ''Magazinu In'', a Sanja ju je upitala da li je zadovoljna trenutnim izborom svoje ćerke, odnosno njenom vezom sa Markom Miljkovićem u ''Zadruzi 2''.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Anabela...

Anabela je sve to rekla u prošlom vremenu, i zazvučalo je kao da se, nakon svog pakla, odrekla svoje ćerke Lune, ali onda je dodala:

- Ako se iko isplakao i izvrištao, to sam ja - priznala je i time potvrdila da bi uvek ostala uz nju, šta god da se desi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJKE

09.05.2019 08:06

Треба је питати зашто одобрава ћеркине грешке у понашању и не указује јој на оно што није добро.

Odgovori 19 0