Miljana šokirala gledaoce priznanjem: Je*ala sam se sa Zolom pred Željkom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i njen rijaliti-verenik Lazar Čolić Zola su kontroverzni par koji je započeo zajednički život otkad su napustili rijaliti. Iako su po povratku u rijaliti pričali o svom životu van Imaginarijuma, oni su u toku emisije Pretres nedelje sa Milanom otkrili mnoge detalje koji su šokirali sve ukućane Bele kuće, a zasigurno i gledaoce kraj malih ekrana. Miljana je priznala da su ona i njen rijaliti-verenik Lazar Čolić Zola imali seksualne odnose pred njenim desetomesečnim sinom Željkom.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana...

Naime, Kulićeva nije krila i da su njihovi odnosi zahladneli po povratku u Belu kuću jer njen partner ne želi seks, a onda su se dotakli teme o njihovim seksualnim odnosima iz spoljnog sveta. Starleta je tada ispričala gde su upražnjavali seks i gde je mali Željko bio u tim trenucima.

- Ti si uvek govorio da ne treba da beba spava sa nama i da ne treba da bude u sobi gde mi imamo seks, hteo si da staviš slušalice u uši da bi mogao da spavaš - rekla je Miljana Zoli.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana...

- A zašto smo to radili? Da bismo vodili ljubav? Gde smo vodili ljubav - odgovorio je Zola, a onda je Miljana rešila da progovori javno o svemu.

- Na terasi, a i u sobi smo, beba je spavala na drugom kraju sobe! Šta je tu strašno? Ja ne mogu da ostavim svoje dete ni na trenutak, plašim se! Bio je tu, ali smo bili tihi i ništa nije čuo, a ni video.

Kulićeva: Šta je tu strašno? Bio je tu, ali smo bili tihi i ništa nije čuo, a ni video

- Ne mogu da imam seks dok je dete tu. Šta je sa tobom, ženska glavo? Da li si ti normalna? Smucali smo se i po terasi. Nisi smela Željka da ostaviš samog na minut - pokušao je da objasni Zola dešavanja u Miljaninoj kući u Nišu, a Miljana je nastavila:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana i Zola...

- Ne mogu da se opustim da vodim ljubav, bre. Nisam smela, plašila sam se da će se ugušiti ako ostane sam, da će početi da kašlje i da će da legne na nosić i da će se udaviti. To su moji strahovi - rekla je Miljana kao opravdanje za to što je imala seks pred sinom Željkom, koji uskoro puni godinu dana.

Kada je završen sastanak, Aleksandra Subotić je prišla Miljani i Zoli i rekla im kako nisu radili ništa nenormalno i da je sasvim u redu da vode ljubav pred bebom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

09.05.2019 10:52

Koja bolest.