Mina krala klijentima pare iz novčanika: Oni je ubijali od batina zbog toga!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški krala je klijentima pare iz novčanika, nakon čega je dobila neviđene batine. Kako Rijaliti saznaje, Mina je pokrala jednog od svojih klijenata, koji je kasnije poslao ljude da je nađu i prebiju zbog toga što ga je izigrala i ponizila na takav način. Ipak, to nije jedini put da je Vrbaški krala od svojih mušterija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški...

Naime, kako izvor navodi, starleta je u periodu kada se bavila prostitucijom često umela da zavuče ruku u džep ili torbicu i pokrade ih, te uzme novac i povrh onoga što je zaslužila pružajući seksualne usluge.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Mina...

- Mina je u krugu prostitucije bila poznata pod nazivom Dugoprsta jer, kako kaže stara izreka, u lopova su dugi prsti. Ona nije mogla da odoli a da ne vidi šta njeni klijenti imaju kod sebe i koliko su novčano teški. To su uglavnom bila starija gospoda, vlasnici firmi, nekretnina, vrlo često i imućni ugostitelji. Iznajmljivali su je da se opuste, za razonodu, da ih ne boli glava. Ona ih je kupovala svojim nevinim osmehom i slatkim rečima, a onda ih urnisala za novac. Krala je koliko god je mogla kada se sastajala sa njima. Nikada nije znala da uzme da se ne primeti, već sve do zadnje pare. Kako su bili navučeni na nju, nisu nikada pravili problem zbog toga što su pokradeni i uvek su joj se vraćali. Mina je tako uzimala pozamašne sume sve dok nije naletela na nezgodnog klijenta - kaže izvor koji je upućen u celu situaciju.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ, Republika

Ana Korać umalo stradala zbog Mine!

Mina Vrbaški je jednom prilikom u stan koji je delila sa Anom Korać dovela pijanog muškarca u pola noći.

On je nakon seksa i kada mu je tražila novac počeo da pravi haos po stanu, pa je probudio Anu, koja je istrčala iz svoje sobe. Nasrnuo je na nju i, da ga Mina nije udarila u glavu, ko zna šta bi se desilo.

- Naime, ona je jednog starijeg biznismena ojadila za 3.000 evra, koliko je imao kod sebe u momentu kada je imao seks sa njom. Otišao je kući iz hotela i shvatio je da ga je Mina pokrala i da mu je uzela sve, uprkos činjenici da je bio vrlo galantan. Poludeo je i odmah je kontaktirao svoje ljude da je nađu i uzmu joj pare koje mu je ukrala. U kasnim večernjim satima ljudi su joj banuli na vrata. Uhvatili su je za vrat i bacili na pod. Nije znala šta ju je snašlo. Dobila je par vaspitnih šamara i morala je da vrati sve pare koje je od biznismena uzela, pa čak i one koje joj je dao za seksualne usluge. Od tada Mina više nije imala herca da nekome ukrade bilo šta - završava dobro upućen izvor Rijalitija.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Šmrkala sa Mikijem na salašu!

Mina Vrbaški imala je ispade i kada su narkotici u pitanju. Ona je priznala da je zajedno sa Mikijem Đuričićem koristila kokain na jednom salašu. Dodala je još i to da joj je Đuričić predlagao da joj liže polni organ za 500 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

07.05.2019 17:13

Tako mlada a tako spremna na sve gadosti.

Odgovori 17 0
Jovan

07.05.2019 18:33

Dugoprsta se nešto primirila. Nešto sprema.