Anabela potpuno slomljena zbog Luninog ponašanja u rijalitiju: Javno se oglasila, a posle njenih reči više ništa neće biti isto!

Autor:

Zadruga

06.05.2019

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas, osetila je potrebu da se obrati svima onima koji je prate na društvenim mrežama, vezano, naravno, za njenu ćerku Lunu Đogani, koja se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga 2".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas...

- Prozivate me, pa bih da iskoristim pravo govora na koje svi vi očigledno imate, a ja ne! Nikada se nisam mešala u Luninu vezu, niti ću! Niko od nas nije takvu informaciju poslao niti izgovorio takvo što! Naša poruka je bila da joj ne priliči ponašanje kakvo sebi dozvoljava misleći na fizičke obračune, jer je Luna odgojena da ne podržava nasilje, a kamoli učestvuje u njemu! - počela je Anabela.

- Da, sestru ima koja treba svaki dan da prođe školskim hodnicima i već dve godine smo svi inficirani ovim rijalitijem. Hvala na pažnji. Čast izuzecima koji mi ne poništavaju činjenicu da sam je 12 sati rađala i 21. godinu odgajala bez vas - dodala je gospođa Atijas.

PS: Da sam se ja ista kojim slučajem pitala i mogla ikada da utičem na nju vi ne bi imali ni Zadrugu 1 ni Zadrugu 2, ali vama je lakše da verujete u suprotno. Želim vam sreću! - nastavila ja Lunina majka.

Foto: instagram.com/anabelci
Anabelina objava, prvi deo...

- I, da, Nina nije podržala svoju sestru da ide ponovo u rijaliti, nisu joj bile važne ni nagrade, ni honorari, ni takozvani pranje, ne skuplja lajkove ni pratioce na osnovu toga niti proširuje biznis. Nina je želela da odrasta pored svoje sestre, da deli tajne sa njom, da razmenjuju šminku i odeću, zagrljaje. A ne da se skuplja svaki dan iz sitnih komada gledajući svoju sestru u raznim teškim fazama već opet da ponovim dve pune godine. E tako da Nina i te kako ima pravo da joj pošalje poruku: "Misli ponekad na mene". To što smo svi mi uvučeni u rijaliti ne znači da nemamo pravo na svoj glas iako ništa nismo potpisali - zaključila je Anabela.

Foto: instagram.com/anabelci
Anabelina objava, drugi deo...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CTOJKO

06.05.2019 13:18

Анабела је активна свуда на друштвеним мрежама и порталима. Очигледно лаже.

Odgovori 16 0
luka

06.05.2019 15:31

Laze.Ko je kupio Slobi poklon za rodjendan, i to bas isti koji je pozelela Kija da mu kupi.

Odgovori 11 0