Ćao, zdravo: Draganu Mitar ostavio muž, uživa sa ljubavnicom u Abu Dabiju!

Autor:

Zadruga

05.05.2019

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge 2" Dragana Mitar koja je u više navrata javno, pred kamerama rijalitija, govorila o svojim ljubavnicima, ali i iznosila najintimnije detalje svog bračnog života biće potpuno slomljena kad sazna šta joj muž radi sa ljubavnicom!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Ono što će je zasigurno šokirati po završetku rijalitija jeste to da ni njen suprug Siniša Dragutinović nije gubio vreme dok mu je žena u "Zadruzi", već je otpočeo vanbračnu vezu sa javnosti nepoznatom brinetom!

Draganin suprug Siniša počeo je da živi sa drugom ženom.

Naime, u njihov stan na Voždovcu uselila se Dragutinovićeva nova partnerka koja trenutno brine i o Draganinom i Sinišinom četvorogodišnjem sinu Jovanu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i suprug

Dragutinović i njegova ljubavnica viđeni su na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", kada su se vraćali sa luksuznog putovanja.

Njih dvoje su se, poslednjih dana baškarili u Abu Dabiju, gde je Dragutinović ispunjavao sve hirove svojoj novoj emotivnoj partnerki.

Podsećanja radi, Dragana je u više navrata u "Zadruzi" spominjala kako nju Siniša nije hteo da vodi u Abu Dabi, a na istu destinaciju odveo je svoju ljubavnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milenko

05.05.2019 15:34

Vodiće i nju, ali sutra. Ili malo sutra.

Odgovori 10 1