Progovorila o Davidovoj operaciji: Dok Aleksandra drami, javila se Biljana sa pravom istinom o njihovoj bebi!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

04.05.2019

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne večeri u Beloj kući je bilo veoma napeto, a posebno u sagi čiji su glavni akteri Aleksandra Subotić i David Dragojević. Subotićeva je istakla da su ona i David pokušavali da imaju decu, ali da je Dragojević operisan i da ima usporene sp*rmatozoide. Povodom ovoga,oglasila se Davidova majka Biljana Dragojević koja pomno prati dešavanja u Beloj kući,i otkrila da nije upoznata sa pričom da su Aleksandra i David planirali potomstvo.

RepublikaFoto: instagram.com/biljanadragojevic1967
Biljana nije upoznata sa tim da joj sin ima problema za potomstvo...

- Koliko ja znam, oni nisu pokušavali, da jesu to bi bilo kako treba. Ja ne znam da je David imao neki problem. On do 35 neće da se ženi niti da ima decu, tako priča. Ne znam... - ostala je nedeorečena Biljana. 

Osim toga, David je izjavio da je slao novac Aleksandri dok je bio u Americi za silikone, dok je ona tvrdila da je išla na estetski zahvat o svom trošku. Biljana nam je objasnila i da nije upoznata sa situacijom da je David slao Aleksandri novac i da ne želi da komentariše ovu temu, jer ne zna detalje njihovih finansija. 

- Što se tiče finansija, nikad nisam ulazila u njihov džep. Ja neke detalje o tome ne mogu reći jer ne znam. A to da je slao, pa verovatno jeste, ali opet ne znam, ne mogu da kažem - rekla je Davidova majka Biljana. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

05.05.2019 07:04

Da je bilo neke operacije majka bi znala. Znači Aleksandra opet lagala. Stalno izmišlja laži.

Odgovori 12 1