Aleksandra: David je nesposoban da napravi decu, bio je operisan kada je bio mali!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić preksinoć je otkrila da njen bivši verenik David Dragojević nije sposoban da napravi bebu jer ima usporene spermatozoide.Rasprava između bivšeg para obeležila je prethodno veče, a pregršt novih informacija su izneli jedno o drugom.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra i David...

Subotićeva je priznala kako su ona i Dragojević planirali porodicu, te da je on želeo da joj napravi bebu, ali da im to baš i nije polazilo za rukom. Kako je on to sve oštro demantovao, ona je, na iznenađenje svih, priznala kako David ima spore spermatozoide, pa zbog toga nisu uspeli u tome.

David: Ja sam njoj rekao da želim da se ostvarim kao roditelj do 35. godine, a ona je rekla kako je njoj to kasno. Meni nije padalo na pamet da sa njom pravim dete. Hvala bogu pa sam Subotiće skinuo sa vrata, oni imaju užasnu genetiku. Pogledajte Ljubu, izgleda kao Mortal kombat.

 Ljuba: Davide, ti si dobar u pušenju ku*ca. Izbiću ti te konjske zube

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iznela Davidov problem u programu uživo...

Aleksandra: Kako lažeš. Ti si i te kako hteo bebu, ali nisi bio sposoban da je napraviš. On ima problem kada je pravljenje dece u pitanju. Pravio je dete sa mnom. David je operisan kao klinac, imao je usporene spermatozoide. Stavili su mu neku cevčicu kada je bio dečak. Išao je sa mnom kod doktora. Išli smo zajedno. Hvala, prijatno. Sram da te bude. Dva puta je bio kod doktora sa mnom. I dva puta smo pokušali da napravimo bebu. Sram te bilo. Ja ne lažem. Napadao si sve žive da mene odbraniš. Kidnapovao si me da se ne vratim u rijaliti na drugoj televiziji. To je meni dokaz ljubavi. Čekao me je ispred socijalne službe i oteo me je. Hvala bogu pa nije bilo nekih komplikacija zbog toga.

Kako je bio isprovociran detaljima koji su vezani za njegovu intimu, David je počeo da se unosi Aleksandri u facu, a onda je njena majka Ljuba Pantović prišla da je odbrani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljuba Pantović uletela da odbrani ćerku...

Bivši verenici su se zamalo potukli, pa je Ljuba Pantović uletela između njih

Ljuba: Makni se od nje. Mamu ti je*em u usta! Želim tebe da pljunem, da te zalijem. Ti si dobar u pušenju ku*ca, čula sam to. Te konjske zube ću da ti izbijem. Pušikurko raspala! U usta te je*em.

Počeli su da se guraju, a onda i da se pljuju. Obezbeđenje je na vreme reagovalo i sprečilo Ljubu da prebije Davida Dragojevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Velik

04.05.2019 08:44

A kako joj je napravio dete u Parovima? A zašto ga je stalno mesecima jurila i pozivala da prave dete? Odjednom izmislila da ne može da napravi dete.