Davida i Aleksandru prati zla životna sudbina: Subotićeva umešala prste u crnu magiju!

Autor: D. Nikolić - A. Adamović

Zadruga

03.05.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevara koju je učesnik rijalitija "Zadruga 2", David Dragojević pred milionskim auditorijumom priredio svojoj verenici Aeksandri Subotić, a zatim započeo vezu sa Anom Korać, ne prestaje da trese Srbiju i region. Mnoga pitanja se postavljaju i muče sve fanove. Međutim onako kako je zapisano u zvezdama tako će biti. Astrolog Dušan Veličković u iskrenom intervjuu za Republika.rs otkrio je šokantne detalje koji se tiču ovog ljubavnog trougla, kao i ono što sve zanima, a to je sa kojom zadrugarkom će David na kraju završiti, Anom ili Aleksandrom.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac/instagram.com/___californicationST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ana, David, Aleksandra...

- Kada su u pitanju Ana i David, oni su jako slični, a što se Aleksandre i Davida tiče, oni imaju karmu jer su u prošlom životu bili muž i žena, te je sve između njih već ispričana priča. Njihove duše su se prepoznale, međutim Aleksandra je tu ekstremno problematična i ekstremno iskompleksirana. Njen otac je žestoko iskompleksirao, život joj je bio katastrofa i ona ima želju da se stalno dokazuje, utripovala je da priča o nekoj vrednosti, kao da je izmislila atomsku bombu - kaže astrolog.

- Što se tiče pomirenja Aleksandre i Davida, ubeđen sam da od toga nema ništa, to je sve jedan trougao poslovno-finansijske prirode, kao što su David i ona i bili u biznisu, s tim što je ona mnogo preterivala. On je njoj gledao kroz prste. Aleksandra je samu sebe pobedila, jer je pre finala počela da se ponaša kao pobednica, ona sada jednostavno nema drugo zanimanje osim ovog koje radi radi.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
David i Aleksandra nekada...

Obzirom da su se provlačili natpisi da je za kraj ljubavi Ane i Davida kriva nekakva crna magija kako to komentarišete?

- Jedina osoba kojoj tu može da se radi magija je Aleksandra, a Davidu i Ani nema šanse da se radi, jer im je jednostavno takav horoskop i nema mogućnosti za to. Oni imaju zaštitu.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać...

Da li su istinite priče koje Anu Korać povezuju sa najstarijim zanatom?

- Ne bi bilo priče da nisu istinite, mada ja sam ubeđen da je tu mnogo žešća Aleksandra, ona je za novac sve spremna da uradi. Subotićeva je jedna ekstremno tvrdoglava osoba i ono što je za nju najgore jeste što će ceo život da se bori za pare, a nikada ih neće imati. Ona je devojka koja čezne za nekom toplinom doma i porodice, emotivna je, nije proračunata kao Ana i David, ali je problem što je jako uvredljiva i što ne zna da sačuva taj novac. Ona je žena koja nema ni trunke blama i srama, morala ni krivice. Anu Korać glava vodi kroz život, Ana je blizanac, a David devica i to su dva jako moćna kompjutera u glavi, tu definitivno ima emocija, ali i mnogo strasti. Ana je više kompatibilnija sa Davidom. Njih dvoje imaju neki cilj, a Aleksandra je totalni folirant.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Poznati astrolog, Dušan Veličković...

Ko će iz ovog ljubavnog trougla izaći kao pobednik, a ko izvući deblji kraj?

- Ana će se osetiti jako povređeno, sve njih će David tako lepo da izje*e, da će one da polude. On je vrhunski glumac, bolji je od 80% ovih što se ne skidaju sa malih ekrana. Dečko je rođeni glumac, on je za sve njih doktor glume i drame i svih mogućih scenskih umetnosti, a one su ortodoksne ćurke. Ana je njegov profil žene samo za rijaliti. On je ogorčen, jer ako nema Amerike, ona mora ovde da zaigra na sve karte i da napravi novac kao u Americi - naglašava astrolog.

Dragojević nikada u životu ne bi trebalo majku da sluša, uvek treba da uradi suprotno od onoga što mu ona kaže i nikada neće pogrešiti. To smo imali prilike i da vidimo, sve što mu je Biljana savetovala, on je otpisao i sve je bilo super - podvukao je Veličković.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
David Dragojević...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vele

03.05.2019 21:14

Ovo je više psihološka ocena njihovih ličnosti nego predvidjanje budućnosti.