Prosila sam je dva puta: Matora otkrila da je Sanja odbila njen prsten zbog druge osobe!

Autor:

Zadruga

01.05.2019

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković žestoko su se potukle nakon burne svađe, a kada ih je obezbeđenje smirilo obe su se povukle na svoju stranu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ko tu koga, zapravo, ne voli...? Sanja i Matora

Nakon burne svađe Matora je razgovarala sa Ljubom Pantović i Minom Vrbaški kojima je otkrila deo svoje privatnosti. Budući da je razlog svađe bilo to što Jovana dovoljno ne voli Sanju koja je zbog nje promenila svoj život, Matora je otkrila da je ona Stankovićevoj dala najveći dokaz ljubavi:

Foto: youtube.com/Zadruga & Parovi 6
Matora se žalila Ljubi i Mini

- Ja sam je zaprosila dva puta, ona me je odbila! - istakla je Matora koju je Sanjino odbijanje mnogo povredilo.

- Nisam je zaprosila u smislu da se uda za mene, da odemo i to, za mene je verenički prsten da nekog simbolično vežeš. Ja sam joj rekla da prihvati ovo kao simbol vernosti, kao osobu koja će je štititi od zla... a ne kao obavezu i preduslov za brak! - objasnila je Jovana i nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Burna svađa Matore i Sanje završila se fizičkim okršajem...

- Ja joj kažem to, ona mi kaže - neću, kada budem pristala na to, to će biti muškarac za koga ću da se udam! - na šta je Ljuba Pantović oštro prokomentarisala da Sanja ima problem u glavi koji mora da reši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CTOJAH

01.05.2019 15:20

Сања хоће да се уда за мушкарца и да рађа децу.

Odgovori 10 0
psihijatar

01.05.2019 16:57

Ne kapiram, ko je ovde lud? Pričaju da su bisexualke, da hoće da oforme porodice sa decom, a ovamo kuka da je prosila 2 x pa ta je ovde u pitanju? Ko je lud pa i ja da sam na anjinom mesto, odbio bih te u startu, alooooo jesi i bi ili gay????