Miljana i Zola izgubili bebu: Rijaliti-par preživeo dramu pred povratak u "Zadrugu"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva je saznala da je u drugom stanju nakon što je sa verenikom napustila rijaliti. Njih dvoje su želeli prinovu i radovali se, ali je rijaliti-zvezda imala spontani pobačaj.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana...

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola doživeli su tragediju neposredno pred zajednički povratak u rijaliti "Zadruga". Kako Rijaliti saznaje, Miljana je po izlasku iz rijalitija ostala u drugom stanju, a pred povratak u rijaliti imala je spontani pobačaj.

Kulićeva i Zola boravili su zajedno u njenom rodnom gradu Nišu nakon izlaska iz rijalitija, a Miljana je na rutinskom pregledu kod lekara saznala da je u drugom stanju.

- Iako su Miksi i Zola pričali o detetu, pa čak i o tome da ga naprave u rijalitiju, ni u jednom trenutku nisu bili 100 odsto ozbiljni u toj nameri. Najlepšu vest, da je Nišlijka trudna, saznali su kada su bili van "Zadruge", daleko od kamera, stresa i svakodnevnih svađa. Ona je posetila lekara, koji je konstatovao da je beba začeta, te da je u drugom mesecu trudnoće. Isprva je to bio šok za oboje, ali su bili presrećni što je sve tako ispalo. Zola ju je pazio kao malo vode na dlanu i brinuo da sve bude podređeno njoj - otkriva dobro obavešten izvor blizak rijaliti-paru i nastavlja:

Miljana je odlučila da majci Mariji ne kaže šta joj se dogodilo dok obe ne izađu iz rijalitija

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Izgubili bebu...

- Uprkos trudu da održe slogu u kući, njih dvoje su se, po običaju, često svađali. Jednom su čak i raskinuli, uz žučnu raspravu. Sve to je uticalo na Miljanino stanje, koje je već bilo psihički narušeno, jer je zbog velikog stresa i emotivne rastrojenosti i napustila rijaliti. Iako je delovala kao neko koga svađe ne dotiču, ispostavilo se da nije tako. Jednog podneva je prokrvarila i već tada je bilo jasno da je njihovom radovanju kraj - kaže naš izvor koji je odlično upućen u sva dešavanja ovog kontroverznog para.

- Izgubila je plod u drugom mesecu, što, nažalost, nije retka pojava. Miljana je bila slomljena i bezvoljna, plakala je i nije imala volje da bilo koga vidi, a kamoli da izađe iz kuće. Depresija je trajala danima, a onda je naprasno prihvatila poziv produkcije da ponovo uđe u "Zadrugu", zajedno sa Zolom, ali je ovog puta rešila da ne dopusti nikome da joj naruši duševni mir. Njoj je to bila motivacija i način da izađe iz lošeg stanja, ali i da zaboravi na gubitak bebe. Nekoliko dana je bila potištena, a onda je prihvatila dogovor i ponovo se našla pred kamerama rijalitija. Iako je mnogi prozivaju da se ugojila i da je upropastila liniju, niko ne zna da je time povređuje i da je pravi razlog što je Miljana nabacila kilograme prekinuta trudnoća - završava izvor blizak porodici Kulić.

Kako dalje saznajemo, Miljana je u dogovoru sa tatom Sinišom i sestrama odlučila da majci Mariji ne saopšti tužnu vest sve dok obe ne izađu iz rijalitija, jer bi je to mnogo potreslo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gorica

30.04.2019 10:14

Ne znam zašto im ne verujem.

Drina

30.04.2019 10:27

Na osnovu svega vidjenog u Sokobanji, Nišu i u Zadruzi, to nije istina. Ne izmišljajte.

Slobodan

30.04.2019 10:47

I Zolja je nešto sumnjiv. Da nije i on nešto pobacio?