Šok video! Da li je prepoznajete? Ona je neko o kome se pričalo pre svih, sa samo 11 godina komentarisala je rijaliti!

Autor:

Zadruga

30.04.2019

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je već sa 11 godina bila komentator rijalitija, i to tadašnjeg "Velikog brata". Gagi Đogani je snimao svoju ćerku, a sadašnja učesnca "Zadruge 2" je pričala o takmičarima prve sezone rijalitija kod nas.

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Luna Đogani kao devojčica...

Denser je ponosno objavio video klip na Instagramu, pa napisao da je njegova ćerka već sa 11 godina imala svoj stav, da je dete poznatih roditelja, pa, kako ističe, i sama je već bila poznata.

- Sa već 11 godina imala je svoje mišljenje i svoj stav, Luna devojčica koja je davala intervju za tadašnje učesnike Velikog Brata, kao dete poznatih roditelja, i onda je imala svoj sud, i svoje favorite. Da li sad možete da prihvatite činjenicu da je ona neko o kome se pričalo pre svih, i da je ona neko čije je misljenje zanimalo narod, ona je davala sud o likovima koji su tada zakoračili na medijsku scenu, o ljudima koji nisu postojali u javnosti, a danas, danas pokušavaju da se predstave kao njeni stvaraoci. Zastanite svi na kratko, stavite prst na celo, i pre nego da išta kažete, dobro razmislite, jer pored Vas sedi Luna Đogani, devojka koja je svojim dolaskom na ovaj svet, bila bitna i interesantna, bila je poznata! Jedna je Luna Đo - napisao je Gagi. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gorica

30.04.2019 09:51

Od detinjstva pripremana za rijaliti a ne za školovanje.

Odgovori 12 0
Slobodan

30.04.2019 14:38

Luna je projekat za rijaliti. I njena mlađa sestra je isti projekat.