Sve o Stanijinom braku: Starletina drugarica otkriva za šta ona duguje novac Pavlu!

Autor:

Zadruga

26.04.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica i menadžerka popularne rijaliti učesnice Stanije Dobrojević, izvesna Tamara, prvi put za javnost progovorila je o svim detaljima njenog braka, kao i o starletinom dugu koji Pavle Jovanović spominje.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević...

- U pitanju je pedeset dinara, strašno, ne znam šta da kažem, meni je ovo smešno da komentarišem uopšte, jer mu je ostala dužna pedeset dinara, za neku frizuru ili piće na žurci. Stanija je neko ko u privatnom životu nema nikakve dugove, prosto nije takva, čak ona mnogo više daje novac, nego što je ikada od nekoga pozajmila. Što se tiče konkretno Pavla, meni je on u čitavoj ovoj priči smešan, dečko je neko ko se toliko lažno predstavlja, Izmislio je sve o čemu priča. On nije nikakav vlasnik, niti je ikakav suvlasnik, on je jedna obična muška hostesa, kako ga Stanija i naziva. To je dečko koji samo uvodi goste na splav. Ja znam itekako mnogo priča o Pavlu, ne znam šta se to desilo da je samo tako odjednom krenuo na Staniju, jer joj se bukvalno do juče šlihtao. Čak, dok je Pavle bio uz Staniju, veliki deo njene podrške je glasao za njega kad je bio nominovan. Za uvrede koje njoj upućuje nemam tek reči, ja veći prostakluk u skorije vreme nisam čula. Ne znam da li je njega neko nahuškao iz kuće ili mu je ovo prosto način da bude u centru pažnje da bi ostao još neko vreme, obzirom da mu je priča sa Draganom prestala. Svakako nemam uopšte lepe reči o njemu. On je dečko koji nema dinara, kome su neki određeni pevači, za koje ja znam kupovali garderobu, on je taj koji napolju itekako duguje novac nekim ljudima. 

* Kakve su to priče koje znaš o Pavlu, a mogle bi ozbiljno da ga kompromituju?

- Sve što je on pričao o svom ulasku u rijaliti, da su njega zvali itd... je velika laž. On je taj koji je po čitavom gradu pokušavao da nađe način da uđe u "Zadrugu". Opsednut je Draganom Mitar. Sve to može da se proveri, odlično se zna ko je vlasnik tih klubova gde je on zaposlen, šta on radi, koja je njegova pozicija. Isto tako priče o njegovom novcu su čista laž, ja znam ljude koji su mu davali novac, znam i ljude kojima duguje novac, tako da je on jedna velika pokretna laž.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pavle Jovanović...

* Nedavno se Stanija našla u žiži interesovanja kada je pokrenuta tema njenog braka sa izvesnim fitnes instruktorom. Šta je pravi razlog njihovog razvoda?

- To je Stanijina privatnost i intima, sve detalje vezano za taj brak može vam reći upravo ona kada izađe. Istina je da je bila dve godine u braku i to je bio brak iz ljubavi. Stanija je karijerista, nije u tom trenutku bila potpuno spremna da se preda porodici i tom životu, htela je da se ostvari na nekim drugim poljima i kada dođe vreme za porodicu da joj se tada i posveti, a povuče iz svega ostalog.

* Da li je istina da je Stanijin bivši muž naklonjen muškarcima?

- Sve insinuacije da je dečko sa kojim je Stanija bila u braku gej, nisu istinite. 

 

* Vladimir Tomović se u poslednje vreme slabo oglašava. Da li si u kontaktu sa njim i da li znaš šta se tu zapravo dešava, podržava li on Staniju još uvek ili ne?

- Nisam u kontaktu sa Vladimirom, ne znam apsolutno ništa vezano za njega, a kada Stanije bude izašla videće sama šte će i kako. Ja ne znam da li je podržava ili ne. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija i Vladimir...

* Zbog čega Staniju povezuju sa aferom elitna prostitucija?

- Mislim da je dovoljna činjenica, što mnoge devojke u rijalitiju voze automobile od 100 000 evra, imaju skupe satove, skupu garderobu, a nijedan dan radnog staža. Pritom, koliko znam od kako su ušle u "Zadrugu" kad ih neko pita čime se bave i šta rade, niko od njih nema šta konkretno da kaže, tako da mislim da je to dovoljno da se mnogi zapitaju i da provere čime se bave. 

* Kako se Stanijina majka nosi sa čitavom situacijom i time što joj ćerku povezuju sa takozvanom "elitnom prostitucijom"?

- Mi smo non-stop u konataktu i viđamo se. Što se tiče te teme, Stanija je već mnogo godina unazad paravan za devojke koje se bave tim poslom, baš zato što je prva eksponirana kao starleta u Srbiji, a posle toga se naglo povećao broj starleta, proizvode ih rijaliti iz godine u godinu i svako se naziva starletom. To je borba sa vetrenjačama koju vodimo već godinama. Stanija je tužila mnoge medije koji su nju stavljale u taj kontekst i dobila te tužbe na sudu, a mi za sve to imamo dokaz. Njena majka se mnogo ne uzbuđuje kada čuje te priče, ona zna šta je istina, ali naravno da nije lako slušati i čitati takve stvari. Što se Stanije tiče, ona je toliko čista i zar mislite da bi u rijalitiju toliko potencirala na toj temi da ona ima vezi sa tim?! - završava Tamara.

RepublikaFoto: instagram.com/slavicadobrojevic
Stanijina majka, Slavica Dobrojević...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Yovana

27.04.2019 06:57

Platio joj sok. Sad svima priča da mu Stanija duguje 50 dinara.

Odgovori 11 2