Kakav šok! Imam brak iza sebe od dve godine: Stanija otkrila svoju najveću tajnu!

Autor:

Zadruga

25.04.2019

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević vešto krije detalje iz svog privatnog života, a večeras isprovocirana izjavom Pavla Jovanovića da je prestara i da bi trebalo da se uda, starleta je priznala da se ona već udavala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pavle Jovanović

Pavlu je voditelj pročitao pitanje gledaoca koje je glasilo: "Kažeš Staniji da nema ni kučeta ni mačeta, a šta imaš ti i šta si mogao da imaš samo da nisi vodio svoju devojku na abortus?"

Na ovo je Jovanović pokušao da da obrazloženje:

- Ja sam muškarac i mogu i sa 40 godina da imam porodicu, a njoj je već vreme odavno za porodicu. U današnje vreme, te njene godine su to što jesu. A to se odnosilo što je ostavljena od strane dečka na način na koji je ostavljena - rekao je Pavle.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija iznenadila izjavom...

A onda je ustala Stanija koja je pričom šokirala ne samo učesnike rijalitija "Zadruga 2", već i celokupnu javnost:

- On verovatno bolje zna šta ja imam, a šta nemam. Jako je ružno kad čujem od mladih devojaka da se možda nikad neću ostvariti kao majka, sad čujem od muškarca koji je moja generacija. To je sramno i ružno. Evo da vam zapušim usta, ja sam neko ko je dva puta prošen, imam brak iza sebe od dve godine, nisam bila spremna da rađam decu i da osnujem porodicu. Otkad znam za sebe znala sam da se pre tridesete neću udati. Moji bivši momci i verenik su hteli decu, ja nisam bila spremna. Sad već razmišljam o tome, o deci. A znaš Pavle, ja možda nisam ni ostavljena. On je za tebe institucija, ti si jedan beskičmenjak.Ti si hostesa jedna obična koja radi na splavu na procenat, nisi bio menažder pevača bio si im vozač, nisi imao za odeću, oni su ti kupovali - navela je Stanija Dobrojević zbog čega su svi zadrugari ostali skamenjeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bobe

25.04.2019 19:35

Stanija je sve pošteno i tačno kazala.

Odgovori 16 6