Kuju plan za ulazak u "Zadrugu": Čabarkapa posetio Mikija u Kupinovu!

Autor:

Zadruga

25.04.2019

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Miki Đuričić izašao iz rijalitija "Zadruga 2", dva dana nije bilo ni traga ni glasa. Na društvenim mrežama se na dan izlaska pojavila njegova slika iz Kupinova, a mediji su spekulisali da je izašao zbog zdravstvenih problema i da će se vratiti posle nekoliko dana kada mu se stanje stabilizuje.

RepublikaFoto: facebook.com/ aleksandar čabarkapa
Miki sa Čabarkapom

A danas - prava bomba. Na profilu Aleksandra Čabarkape, oca deteta Aleksandre Subotić, koji je bio i u vezi sa njenom majkom Ljubom Pantović, a koji je u ratu sa njenim ocem Karađorđem Subotićem, osvanule su njihove zajedničke slike iz doma zadrugara u Kupinovu.

On je poručio da je došao da poseti čoveka koji je "penicilin štakorske porodice Subotić", a onda je govorio i o mogućem povratku Mikija u "Zadrugu 2".

 

 

- Sa penicilinom štakorske porodice Subotić, kraljem šoua, čovekom istine i poštenja. Nadamo se povratku na staro odredište da dokusuri lažne moraliste i kvazi mangupe. Don Miki, tatko Mirko, brat Kiki u porodičnom domu porodice Đuričić u Kupinovu - poručio je Čabarkapa ispod zajedničkih slika sa Mikijem, njegovim prijateljem i tatom Mirkom Đuričićem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marina

25.04.2019 12:19

Smešni su.

Odgovori 12 4