(VIDEO) Ana nalupala Davidu šamare: Izvređala ga najstrašnije, nema oproštaja!

Autor:

Zadruga

25.04.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević od juče su u svađi. Njih dvoje ni posle celog dana nisu uspeli da izglade odnose, a posle večerašnje emisije "Pitanja gledalaca" situacija između njih dvoje je još gora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David...

David je pokušao da odobrovolji Anu odmah posle emisije, a kako mu to nije pošlo za rukom, nešto kasnije je ponovo otišao kod nje u rehab.

- Što ti mene dodiruješ? Skloni se tamo. To je moj kačket. Hoćeš da izađeš napolje, hoću da spavam. Što ti sad mene ljubiš kad ja nisam sa tobom, šta ti hoćeš od mene? Hajde skloni se, budi magarac kao što si bio sinoć - rekla je Ana dok je gurala Dragojevića od sebe, a čak mu je lupila i nekoliko šamara.

- Kako si slatka - ponavljao je on.

- S*sice! Skloni se. Vidiš koji si ti tetreb. Što ti meni tako prilaziš? Ne možeš da pričaš sa mnom tako, možeš da pričaš sa mnom na metar, ja nisam sa tobom - konstatovala je Koraćeva.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Ne može da mu oprosti gosotovanje sa Aleksandrom u emisiji...

- Ona je uprotno gurala Davida i govorila mu da ne sme da je dira niti da je gleda, a on je nastavio da joj izjavljuje ljubav.

- Volim te najviše na svetu - pričao je Dragojević.

- Ja tebe ne, već počinjem da te posmatram drugačije. Što bi ti mene povređivao bez razloga? Ti da mene voliš ne bi radio neke stvari. Što me više povređuješ ja ću tim pre da se odljubim od tebe. Samo meni pomažeš. Ti svojim ponašanjem mene guraš od sebe, meni pomažeš - rekla je Ana nakon čega je David besno napustio rehab.

Evo kako je to izgledalo:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zec

25.04.2019 09:37

Treba da juri Aleksandru i da raskida ostatke veze. I da traži pomoć Ljube za totalno raskidanje veze.

Odgovori 13 1
Marina

25.04.2019 12:14

Evo ih sada David i Ana se ljube.

Odgovori 12 0