Miki dobio odsustvo iz vojske!

Autor:

Zadruga

25.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Miki Đuričić izašao na odsustvo kao iz vojske! Iako nije imao dobro vladanje, produkcija rijalitija je bila velikodušna, pa mu je dozvolila da izađe iz "Zadruge" i ode kući na nekoliko dana jer se nije osećao psiho-fizički dobro.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki Đuričić

Kako Srpski telegraf saznaje od izvora bliskog produkciji, Đuričić je i prvu i drugu sezonu rijalitija obojio svojim učešćem i temperamentnom, pa mu je pripala ta čast da dobije dozvolu da izađe u spoljni svet nakratko bez ikakvih ograničenja, čime do sada nije mogao da se pohvali nijedan takmičar koji je bio u rijalitiju.

- Nakon što je došlo do fizičkog obračuna između Mikija i njegove cimerke Aleksandre Subotić, kada ju je udario i tom prilikom rekao da podržava nasilje nad ženama, produkcija je odlučila da ga nakratko izvede iz rijalitija. Bilo je više nego jasno da je Đuričić na ivici živaca, a kako se ponašao neuračunljivo, rešeno je da se iz sobe za izolaciju, gde je direktno posle incidenta prebačen, ipak pusti kući na kratkotrajni oporavak. On se produkciji žalio na jake bolove u stomaku i na mučnine, pa je u kupatilu nekoliko puta povraćao. Tada je doneta odluka da je u ovom trenutku najbolje da izađe iz rijalitija kako bi otišao na lekarske preglede i kontrole - priča dobro upućen izvor.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ako treba, i da se prekontroliše...

U prilog našim saznanjima govori i činjenica da je Miki u rasponu od samo dva meseca nasrnuo na nekoliko takmičara u rijalitiju, a tom prilikom ga je obezbeđenje jedva savladalo i sklonilo sa strane kako ne bi napravio veće probleme.

Pčelar iz Kupinova nezgodan

Pčelar iz Kupinova je agresiju ispoljio i prema svojoj partnerki Suzani Perović, koju je pre nekoliko dana napao zbog toga što posle kraće rasprave. Kako kamere nisu uspele da uhvate ceo događaj zbog mrtvog ugla, pevačica je produkciju odmah obavestila o njegovom nasilničkom ponašanju, a kako su za sve postojali dokazi, pčelar je odmah opravdao govoreći da ga je ona prva izazvala i šutnula, pa je bio primoran da se brani i odreaguje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Acko

25.04.2019 06:49

Najbolji vojnici dobijaju odsustvo a najgori dobijaju zatvor.