(VIDEO) Toma nasrnuo na Minu: U žestoku svađu uleteo i Lepi Mića pa nastao pakao!

Autor:

Zadruga

24.04.2019

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Panić i Mina Vrbaški imali su sinoć žestoku raspravu, nakon čega je usledio fizički obračun.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma i Mina...

Naime, maneken je poznat kao takmičar kome je malo potrebno da izgubi kontrolu, a upravo to se desilo nakon svađe sa bivšom devojkom, koja je javno priznala da se bavila prostitucijom. 

- Ako bežim od tebe pusti me. Šta si radio sada preko stola? Pi*ko, ti misliš da se ja tebe bojim! Ti si pi*kica muška koja može najlakše na ženu da ide! Pi*ko jedna smrdljiva iz Svilajnca! Mamu ti j*bem ja! - vikala je Mina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nastao pakao sa Lepim Mićom...

Obezbeđenje je uletelo i pokušalo da spreči još veći haos, kada se umešao i Lepi Mića, a onda se svađa nastavila među dvojicom takmičara. 

Mina se zatvorila u kupatilu i plakala, a kasnije su joj pritekli u pomoć i ostali zadrugari, a Ljuba Pantović ju je tešila na stepeništu Imaginarijuma.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

24.04.2019 08:58

Sve počela Mina grubim ponašanjem prema pijanom Tomi.

CTOJAH

24.04.2019 10:14

Мина није поступила тактички према пијаном Томи. Почела је да га вређа и грубо гура, што га је изнервирало. Почела је свађа и гурање. Мића се умешао на страни Мине а не да их раздвоји. Лепи Мићо се понаша покровитељски према младим девојкама као да су његово стадо.