(VIDEO) Ispovest Aleksandre Subotić o Čabarkapi: Najteže mi je bilo kada sam čula da se oženio!

Autor:

Zadruga

23.04.2019

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić otvorila je dušu Lepom Mići, pa se osvrnula na vezu sa Aleksandrom Čabarkapom. Priznala je da ga je iz zatvora čekala 2 godine, a kada je saznala da se tamo i oženio, bila je u šoku. Kada je napunila 20 godina, rijaliti učesnica je rešila da zauvek preseče i završi sa ocem svoje ćerke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić...

- Meni Karađorđe u zatvoru, sa Ljubom ne pričam. Ja sam tu videla da me on zavlači i počela sam da pizdim. Ja sam njemu rekla: "Ja ulazim". On je mene zvao iz zatvora, a i sve vreme je bio uz mene. Samo u jednom trenutku... Ja nisam znala da će on da se oženi - govorila je Subotićeva dok ju je jedan od najstarijih učesnika "Zadruge" pažljivo slušao.

- Ja ulazim u rijaliti i sve super negde do kraja januara, početka februara i odjednom kao on se ženi. I ja kao: "Kako se ženi?", kad ono u zatvoru napravi svadbu i oženi tu ženu. Ja tu kažem: "Završila sam sa njim", ja sam bila sa njim kada sam imala 16 godina, u 17. se porodila i ja sam već tada napunila 19, 20 godina i počela sam da kapiram neke stvari. I to kada sam videla, ja sam rekla: "Kraj" i odmah presekla - završila je Subotićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CTOJAHKO

23.04.2019 19:11

То је њено виђење ствари. Знамо како лепо зна да лаже и окреће причу да је она све у праву и непогрешива.

Odgovori 18 0
Milan

24.04.2019 09:11

Otela dečka svojoj majci i rodila mu dete. Dokazala sebi da je veća osvajačica od majke.